Üdvözöllek! Az alábbi gombra kattintva töltheted le az 5 TIPP, AMIT MÁR MOST EL TUDSZ KEZDENI HASZNÁLNI nevű segédanyagot.

Az összeállításnál elsősorban a használhatóságot, az egyszerűséget és a hatékonyságot tartottam szem előtt. Grafomentorként, a szakmámban eltöltött 8 év alatt azt tapasztaltam, hogy ezek a szempontok mindenkinek egyformán fontosak. Élményben és meglátásokban gazdag munkát kívánok!

GRAFOTERÁPIA EXTRA ZÁRT FACEBOOK CSOPORT

A GRAFOTERÁPIA EXTRA zárt Facebook csoport neked való, ha egy ideje már foglalkoztat önmagad megértése. Olvastál már könyveket, esetleg hallgattál a témában hanganyagokat, de szeretnél egy összefüggő tematika alapján elindulni önmagad megértése és ezáltal az igazi éned megismerése felé. Hiszen mindannyian mintákkal, belénk kódolt üzemmódokkal dolgozunk. Amikor érzed, hogy ez neked már nem jó, ha belül már tulajdonképpen kezdesz szétfeszülni, akkor ez a csoport neked való. Azonnal használható technikákat mutatok neked. Mindezt az írásodon keresztül, vagy épp a gátló hitrendszereid megmozgatásával. Konkrét, azonnal használható és jól bevált módszerek, amiket folyamatosan használok és fejlesztek az ügyfeleimnél és magamnál is.