Skip to content

Beck Laura – Grafomentor

01

A valódi éned megismerése Grafológiai elemzéssel

A befelé figyelésnek és önmagad megértésének egy új, könnyedebb megélése.

Az évek során megtapasztaltam, hogy mennyi minden tud felszínre jönni és akár azonnal helyre kerülni, ha figyelmet és időt kap. Ezért hoztam létre a 3 órás konzultációt.

Ebben a 3 órában megmutatom neked, hogy miért nem tudsz bizonyos területeken önazonosan működni. Miért szorongsz, miért szeretnél mindenkinek megfelelni, miért nem tudsz nemet mondani, miért érzed azt, hogy nem vagy a helyeden, miért érzed magad egyedül akár családban is.

Mindezt nem önváddal, vagy bárki hibáztatásával tesszük, hanem a megértés erejével. Látom, hogy amint megértik az ügyfeleim az eddigi életüket, elkezdi elveszteni a hatalmat fölöttük minden, ami onnan érkezett és már nem jó nekik.

Ebben rejlik az íráselemzésem és a veled töltött 3 órás konzultáció lényege.
Elkezded tudni átvenni az irányítást az életed fölött. Mindezt 3 óra alatt.

Ebben hiszek, így dolgozom az ügyfeleimmel. Misszióm, hogy minél többen lássák meg, hogy kik ők valójában és így kezükbe vehessék végre az életüket.

A tudatosság előszobája a tudás. Addig, amíg nem értjük meg a miértjeinket, addig nem is látjuk igazán magunkat.
„Tudod milyen veled a közös munka? Mint amikor a kimerevedett képből egy mozgó kép lesz. Olyan könnyedséggel és végtelenül egyszerűen mondod el, hogy az egészen durva.”
Ha szeretnéd, hogy legyen mindig hova nyúlni egy elakadásnál, vagy nehezebb feladatnál, akkor pont erre a tudásra van szükséged. Azon túl, hogy megérted az egész gyerekkorodat, a választásaidat, és a jelened is, a jövődbe is be tudod építeni majd az itt megszerzett tudást magadról és a világról.

Miután felvetted velem a kapcsolatot, postán elküldöd nekem az írásmintádat. Legalább 12-14 sort írj majd kérlek, és a végén írd alá. Ne másolj, ne diktáljanak neked, ne egy fejből ismert szöveget vess papírra. A lényeg, hogy a saját gondolataidat olvashassam. A postázási címet egyeztetéskor adom meg neked. Amint megérkezett hozzám a leveled, jelzek neked, és onnantól két héten belül keresni foglak az időpont egyeztetéssel kapcsolatban. A konzultáció 3 órás lesz. Kérlek erre az időre biztosíts majd magadnak nyugodt körülményeket a teljes befelé figyeléshez.

„Kicsit féltem attól, hogy online lesz és attól is, hogy mit fogunk csinálni 3 órán keresztül. De most azt érzem, mint amikor utazom valahova és annyira élvezem az utazást, hogy a vége előtt azt kívánom, hogy még ne érjünk a végállomáshoz.”

Grafológiai elemzés, ami magában foglal:

• 3 óra munkát az írásmintával
• 3 óra konzultációt
• az elemzést pdf dokumentumban
• valamint egy saját személyre szóló, ikonokkal ellátott személyiségtérképet

Díja: 69.000,-

Kizárólag online dolgozom. A használandó felületről a megbeszélés alatt egyeztetünk majd. Így bárhol élj a világban, úgy tudunk kapcsolódni egymással, hogy te akár az otthonod biztonságos, ismert, szerető melegéből találkozol velem.