Skip to content

Beck Laura – Grafomentor

BLOKKOLDÓ

KÁRTYAPAKK

Készen állsz egy házi mentorra, aki minden nap támogat téged ott, és akkor, amikor neked a legnagyobb szükséged van rá? Szeretnél újra jól, önmagadként működni?  Itt az idő, hogy levetkőzd a régi hitrendszereidet, hiszen már nem szolgálnak téged! Te is képes vagy arra, hogy önmagad legjobb változata legyél! 

Miben segítenek neked a kártyák?

A kártyákat azért hoztam létre, mert tudom, hogy időnként azonnal kell a támogatás! Tudom, hogy a saját jó megoldásod hozná meg számodra az ideális eredményt, és azt is tudom, hogy ehhez bizony sokszor kell a külső hang. Nem egy hét múlva, nem este, hanem azonnal! Tudom, hogy milyen az, amikor önmagadat kell kihúznod a saját hajadnál fogva egy olyan helyzetből, amiről azt érzed, hogy túlnő rajtad. Nem lehet mindig melletted egy szakember, vagy egy szeretted, hogy meghallgasson téged, vagy mondjon egy olyan mondatot, ami tovább lendít a mélypontodon. Tudom, hogy egyetlen ember van veled egész életed során, ez pedig Te vagy! Te éled az életedet önmagaddal, minden pillanatban. 

Ezek a kártyák mindig ott lehetnek melletted. A zsebedben, a tárcádban, a fiókodban, az ágyad mellett.

Ha éppen kétségeid vannak valakivel, vagy valamivel kapcsolatban, nincs más teendőd, mint kiválasztani azt a kártyát, ami az adott helyzetre leginkább igaz, majd megfordítani, és elolvasni az új mondatodat.

Ezt akár minden nap, többször is megteheted ugyanazokkal a kártyákkal, de egy váratlan élethelyzetben is bármikor előkaphatod. Ezekben a mondatokban az a legklasszabb, hogy mind a saját, jó megoldásod felé terelnek téged, nem pedig más megoldása irányába.

Emlékszel, amikor már az első pillanatban tudtad, hogy mit kéne tenned, de mégsem tetted meg? Emlékszel, hogy életedben eddig hányszor mondtad: „Miért nem hallgattam az első megérzésemre, pedig annyira tudtam, hogy igazam van!”  

|

Ami miatt pedig nem hallgatsz rájuk, azok a hitrendszereid.

|

Ezeket az első megérzéseket mindig az eredendő éned, a lelked, a saját jó megoldásod üzeni neked. Ezek a kártyák abban támogatnak téged, hogy ne járd újra és újra ugyanazokat a kellemetlen köröket önmagaddal kapcsolatban, gyereknevelésben, munkahelyen, párkapcsolatban, és még sorolhatnám. Tudd, hogy mindig az első megérzés hozná meg számodra és ezáltal – akármilyen furcsán is hangzik- a környezeted számára is a jó megoldást! 

|

Hiszen a saját, hitrendszer nélküli döntéseidtől élheted azt az életet, amire vágysz!

Beck Laura vagyok

életfeladatom, hogy megértsd,

nem vagy távolságtartó,

nem vagy hallgatag,

nem vagy kevés,

vagy éppen túl sok,

nem vagy harsány,

nem vagy rendmániás,

nem vagy hisztis…

Ezek mind a felépített hitrendszered eszközei ahhoz, hogy benne tartsanak téged valamiben, ami bár ismerős, de nem kényelmes számodra. 

Misszióm és vízióm is egyben: Tudd, hogyan tudsz önazonosan, könnyedén és jól működni! 

Ehhez első körben arra van szükséged, hogy megértsd azt, hogy az ég világon minden rendben van veled, pusztán a gyerekkorodban megszerzett nem valós információk  miatt nem mered már a saját, jó megoldásaidat használni. 

Észrevetted már, hogy vannak, akik könnyedebben élik az életüket, míg mások állandó erőfeszítések mellett is folyamatosan küszködnek? Figyelj, mert most elmondom, hogy mi a különbség köztük!

A könnyedebb életet élőknek kevesebb a hitrendszere, mint a nehezebb életet élőknek. Egészen egyszerűen ennyi a különbség! Erre világítok rá hivatásom során az Ügyfeleimnél is. Megmutatom számukra, hogy milyen hitrendszerekkel élnek. Tapasztalatom szerint 6, vagy annál több hitrendszer már kellemetlen napokat okoz. 

Képzelj el egy életet az alábbi hitrendszerekkel: Légy tökéletes! Bírd ki! Ne légy önmagad! Ne nőj fel! Ne ríj ki! Ne gondolkozz! Ne tartozz sehova! Ne légy önmagad! Tégy erőfeszítést! 

És most lásd, ahogy ők irányítanak téged, vagy az ismerősödet! Érted már? Ezek pusztán szerzett hitrendszerek, amikről azt hiszed, hogy a tieid! Mivel azonban pusztán szerzett, így ki is cserélhető a saját, jó megoldásaidra.

Misszióm,
hogy te éld az életedet, és ne a hitrendszereid!

Itt találkozhattál már velem

Szeretnéd, ha több önbizalmad lenne?

Szeretnéd, ha nem használnának ki?

Szeretnéd, ha több minőségi kapcsolatod lenne?

Szeretnéd, ha meghallgatnák, amit mondasz?

Szeretnéd, ha olyan társ lenne melletted, akivel mindketten emelitek egymást?

A BLOKKOLDÓ kártyapakliban összesen 19 kártya található. 5 parancs, 13 tiltás. Ezek a hitrendszeredet mutatják meg számodra, valamint mellékeltem egy útmutatót a könnyed használathoz. Mindezt egy egyedi, Kretter Beáta divattervező, és stíluskommunikátor által kézzel készített táskában kapod meg. A lapok egyedi logóit Lévai Réka fotográfus és grafikus tervezte. A kártyák mérete: 6 cm x 9 cm.

Használati útmutató

1. lépés: Olvasd végig az 5 parancsot és a 13 tiltást. Amelyiket magadénak érzed, azt hagyd elöl.
2. lépés: Gondolkozz rajta, hogy ezek közül mi/mik azok, amik a leginkább jellemzők rád, és mi/mik kevésbé.
3. lépés: Döntsd el, hogy mivel/mikkel szeretnéd kezdeni. Hogy ez az-e, ami a legjobban, vagy éppen a legkevésbé jellemez téged, az mindegy. Teljesen rád bízom, hogy mit tartasz a legfontosabbnak és hogyan szeretnéd bejárni a saját utadat. Nem tudod rosszul csinálni! A legfontosabb, hogy csináld!
4. lépés: Legjobb, ha az ébredés utáni egy órában, és az elalvásod előtti szakaszban olvasod fel/el a feloldó mondatot magadnak, ami a kártya hátulján van. Ennek az az oka, hogy ilyenkor a legnyitottabb a tudatos és a tudatalatti éned közötti átjáró, így ilyenkor tudod a leghatékonyabban kicserélni a gyermekkorodban megszerzett hitrendszeredet a saját jó működésedre azzal, hogy az új mondatokat mantrázod. Fontos, hogy legalább háromszor mondd végig őket. Az elmédnek, a lelkednek és a testednek is meg kell üzenni az új, támogató információkat. Az is fontos, hogy ne csak mondd, hanem éld is meg az adott mondatot, hiszen így kezd el leghatékonyabban és leggyorsabban beépülni a tudatalattidba.
5. lépés: Ezt a folyamatot ismételd minél többször addig, amíg azon nem kapod magad, hogy már a mindennapjaid természetes része a könnyed működés.

+ Bónusz!

Egy 1 órás videó, ahol részletesen mesélek a tiltásokról és a parancsokról, hogy értsd a hitrendszereket. Mit támogat még ez a kiegészítő tudást adó videó téged azon túl, hogy megérted önmagad?

A gyermekedet, a párodat, a kollégádat, a szüleidet, a barátaidat, a rokonaidat, egyszóval mindenkit máshogy fogsz látni. Garantálom, hogy megérted őket, és máshogy is fogsz beszélni velük. Ha gyermeked van, akkor különösen ajánlom, hiszen a hitrendszereket te is tovább adod neki, amivel biztosítani tudod azt, hogy pontosan ugyanazokat a játszmákat élje majd felnőttként, amiket te most.

Az elsők között voltam, aki megvette a kártyát. Számomra nem is volt kérdés. Egy kulcsot kaptam általa a kezembe, amivel sokkal közelebb kerültem magamhoz. A kicserélt mondatok mantráimmá váltak. Rengeteg felismerést hozott miután már nem csak mondogattam, hanem át is éreztem az adott mondat jelentését. Hálás vagyok érte, hogy az életem része lett. 🙏😊
Posztós Mónika
Amikor Laurával közösen ránéztünk a hitrendszerem parancsaira és tiltásaira, hihetetlen felismerésekben volt részem és végre válaszokat kaptam a "működésemre"! A kártyák feloldó mondatai felszabadítólag hatnak rám, és egy sokkal könnyedebb élet irányába visznek!
Forray Nikolett
az Ünnepek áruháza tulajdonosa

Mikor való ez neked?

Ha szeretnéd érteni önmagad. 

Ha újra és újra ugyanazokat a köröket futod az életed több területén is és már változást szeretnél.

Ha az önbizalom, az önszeretet, az önismeret
szavak számodra hívószavak, mert dolgod van velük.

Ha szeretnél egy olyan támogatást, amihez nem kell
időpont, ami mindig kéznél van, ami gyors, mégis
hatékony, és amivel önmagadat tudod támogatni.

Mikor nem való ez neked?

Ha tökéletesen érted a miértjeidet.

Ha élvezed az életed úgy, ahogy van és semmin nem szeretnél változtatni.

Ha úgy érzed, hogy teljesen békében vagy önmagaddal és az életeddel.

Ha rengeteg időd van önmagadra és sok támogató szakember vesz körbe.

Ha önmagad legjobb változataként szeretnél működni, akkor

Laurát ismerve biztos voltam benne, hogy valami egészen különleges dologgal áll elő. Amikor megkaptam a kártyát és végigolvastam a lapokat, WOW érzésem volt. Anélkül, hogy különösebben "elemezgetném" magam és a "csomagom", ahogy elolvastam az adott kártyákat azonnal tudtam, éreztem, mi az ami jellemző rám jelenleg az életemben. Jobban megfogalmazva, mint ha én fogalmaztam volna meg saját magamnak, és az, hogy minden "problémához" van egy pozitív megerősítés, fantasztikus! Nagyon megkönnyíti a dolgom, hogy nem nekem kell kitalálni, mivel is "üthetném ki" a negatív berögződéseket, mert már más megfogalmazta helyettem. Csak elolvasnom és mantráznom, leírnom kell az adott megerősítést, amit teljes mértékben magaménak is érzek.
Geosics Regina
a Perla Skincare alapítója és termékfejlesztője

PÉNZVISSZAFIZETÉSI
GARANCIA

Évek óta használják az ügyfeleim és magam is ezt a technikát. Soha semmi olyat nem adok ki a kezemből, amiről nem győződtem meg előtte, hogy valóban hatásos és támogató. Így, ha rendszeresen csinálod, mégis 3 hónap után azt érzed, hogy semmi eredményt nem hozott számodra, visszafizetem a teljes összeget! Hiszek ebben a folyamatban, sőt tudom, hogy működik!

csomagok

ALAP

Kártyák

+

Bónusz

12 500 Ft

PRÉMIUM

Kártyák

+

Bónusz

+

4 órás videó

Egy 4 x 1 órás videó, ahol minden tiltást és parancsot egyesével
végig hallgathatsz.
A kialakulásukat, valamint azt,
hogyan ismerheted fel őket
könnyen magadnál, és másoknál egyaránt.

29 500 Ft

VIP

Kártyák

+

Bónusz

+

4 órás videó

Egy 4 x 1 órás videó, ahol minden tiltást és parancsot egyesével
végig hallgathatsz.
A kialakulásukat, valamint azt,
hogyan ismerheted fel őket
könnyen magadnál, és másoknál egyaránt.

+

Grafológiai elemzés

Egy teljes grafológiai elemzés, amihez egy 3 órás konzultáció tartozik, valamint egy 8-10 oldalas szöveges dokumentum az elhangzottakról + egy személyre szabott, Lévai Réka által tervezett ikonokkal ellátott személyiségtérkép is.

+

A Plant a tree-vel együttműködve a grafológiai elemzésed mellé egy fát is el fognak ültetni a te nevedben, melyről az ültetéskor egy fotót is kapsz az e-mail címedre. Célom, hogy a hivatásommal téged és a környezetünket is tudjam támogatni.

79 000 Ft

csomagok

ALAP

Kártyák

+

Bónusz

12 500 Ft

PRÉMIUM

Kártyák

+

Bónusz

+

4 órás videó

Egy 4 x 1 órás videó, ahol minden tiltást és parancsot egyesével
végig hallgathatsz.
A kialakulásukat, valamint azt,
hogyan ismerheted fel őket
könnyen magadnál, és másoknál egyaránt.

29 500 Ft

VIP

Kártyák

+

Bónusz

+

4 órás videó

Egy 4 x 1 órás videó, ahol minden tiltást és parancsot egyesével
végig hallgathatsz.
A kialakulásukat, valamint azt,
hogyan ismerheted fel őket
könnyen magadnál, és másoknál egyaránt.

+

Grafológiai elemzés

Egy teljes grafológiai elemzés, amihez egy 2 és fél órás konzultáció tartozik, valamint egy 8-10 oldalas szöveges dokumentum az elhangzottakról + egy személyre szabott, Lévai Réka által tervezett ikonokkal ellátott személyiségtérkép is.

+

 A Plant a tree-vel együttműködve a grafológiai elemzésed mellé egy fát is el fognak ültetni a te nevedben, melyről az ültetéskor egy fotót is kapsz az e-mail címedre. Célom, hogy a hivatásommal téged és a környezetünket is tudjam támogatni.

79 000 Ft

Praktikus kártyák, melyek bárhol kéznél lehetnek (táskában, ágy mellett, hűtőre kitűzve stb) és így időről- időre, mikor kezembe akad figyelmeztet, elgondolkodtat.
Andorkó Dóra

Gyakran ismételt kérdések

Miért kell legalább 3 hónap ahhoz, hogy érezzem a változást?

Nem minden esetben kell 3 hónap, de tapasztalatom szerint legkésőbb ennyi idő alatt- amennyiben követed a folyamatot, figyelsz arra, hogy ne csak kimond, hanem meg is éld a mondatokat- mindenkinél elindulnak az új, saját, jó megoldások, és elkezd könnyebben működni.

Csak én használhatom?

Nem, természetesen az egész családod. Sőt! 😉 Annál hatékonyabb, minél többen tudjátok használni a családban, hiszen annál előbb tudtok mind önmagatokként, ismert játszmák nélkül működni. Ha együtt használjátok, beszélgethettek is arról, hogy mit jelent számotokra a feloldó mondat!

Belefér a pénztárcámba?

A legkisebb pénztárcába is belefér, hiszen 6 cm x 9 cm a mérete.

Eldöntöttem, szeretnék önmagam