Skip to content

Beck Laura – Grafomentor

04

Építsd fel magad a vállalkozásodért

10 éve vagyok vállalkozó. Két fiammal együtt nőtt a vállalkozás és változtam én is. Látom a saját vállalkozásomon, hogy mennyire tisztán tükrözi azt, hogy én hogy érzem magam.

Látom, hogy a vállalkozásom akkora lehet csak, amekkora teret én adok magamnak. Amíg a hitrendszereimmel működtettem az életem, addig akkora tere volt a vállalkozásomnak is, mint nekem. A folyamatos tanulás és belső munka mára egy eddig nem létező hivatást vitt sikerre. Ma már senki sem kérdőjelezi meg a grafológia létjogosultságát, vagy a szakmai tudásomat.

Egyre több vállalkozó nővel dolgozunk együtt azért, hogy jobban működjön, ami a vállalkozására is kihatással van. 

Annak a vállalkozónőnek, aki szeretne jobban lenni magával és a vállalkozásával, és szeretne tanulni. Aki elakadásokkal küzd az élete több területén is. Aki szeretne könnyeden és önazonosan élni a hivatásában is.

Miután felvetted velem a kapcsolatot, postán elküldöd nekem az írásmintádat. Legalább 12-14 sort írj majd kérlek, és a végén írd alá. Ne másolj, ne diktáljanak neked, ne egy fejből ismert szöveget vess papírra. A lényeg, hogy a saját gondolataidat olvashassam. A postázási címet egyeztetéskor adom meg neked. Amint megérkezett hozzám a leveled, jelzek neked, és onnantól két héten belül keresni foglak az időpont egyeztetéssel kapcsolatban. A konzultáció 3 órás lesz. Kérlek erre az időre biztosíts majd magadnak nyugodt körülményeket a teljes befelé figyeléshez.

Ezután legalább egy ülés alkalmával még egyszer megvizsgáljuk, hogy az újonnan szerzett tudásodat hogy és hol tudtad használni. Mi hova került, miket indított el benned. Ez után egyeztetés kérdése, hogy haladunk-e tovább még.

3 órás konzultációval indul, ami magában foglalja a grafológiai elemzést:

• 3 óra munkát az írásmintával
• 3 óra konzultációt
• az elemzést pdf dokumentumban
• valamint egy saját személyre szóló, ikonokkal ellátott személyiségtérképet)

24 üléssel folytatódik:

• amiből ha valamelyik elmarad, akkor a következő héten onnan folytatjuk. Ülés nem veszik el, csak tolódik a következő hétre. Az ülések 60-90 percesek.

12 alkalmas oktatás következik:

• ahol emberismeretet és kommunikációt tanulsz meg érthető és azonnal használható formában.

4 órás személyes stíluskonzultációval zárul (opcionálisan választható)

Díja: 878.000,- Ft

Kizárólag online dolgozom, a stíluskonzultáció (opcionális) alkalmával viszont személyesen Baján, a Stílusműhelyben találkozunk. Az online használandó felületről a megbeszélés alatt egyeztetünk majd. Így bárhol élj a világban, úgy tudunk kapcsolódni egymással, hogy te akár az otthonod biztonságos, ismert, szerető melegéből találkozol velem.

A legnagyobb nehézségeket a nyilvánosság elé kilépés, a perfekcionizmus és a halogatás szokta jelenteni.

Soha nem az adott probléma a konkrét probléma, hanem ami ezt a megélést generálja. Tehát a halogatás például csak egy eszköz ahhoz, hogy kevésnek érezhesd magad, vagy háttérbe szorítva tarthasd magad. Amint ezeket megértik az ügyfeleim egész egyszerűen máshogy néznek a megoldandó feladatokra. Hiszen elkezdenek a magánéletükben is máshogy működni, és a vállalkozás ezt követi.

Ez a folyamat 9 hónapig tart. 24 ülés, ahol a te működésed van a középpontban, majd 12 olyan alkalom, ahol olyan kommunikációt, és emberismeretet tanítok neked, ami a vállalkozásodban és az önismeretedben egyaránt támogatni fog téged.

Azért a folyamat végén van a tanítás, mert akkorra elengedsz majd minden nézőpontot arról, hogy neked mi nem megy, így könnyedén be tudod építeni a tanultakat.

Utolsó lépésként pedig egy személyes stíluskonzultáción is részt vehetsz. Egy vállalkozás akkor kerek, ha a megjelenésed egységben van azzal, amit képviselsz.

Mindannyian tudjuk, hogy ami bent, az van kint, és ezt bizony az ügyfeleik is tudják. Ha nem is tudatosan, de azokkal a szolgáltatókkal tudnak azonosulni, akit hitelesnek éreznek. A hitelességünket pedig –evolúciós okokból- éppúgy tudjuk a megjelenésünkkel emelni, vagy rontani.