Nagyjából 4 éves lehettem, mikor bújócskázás közben a felnőtteket figyeltem. Láttam, ha esetlen. Láttam, ha uralkodik. Láttam, ha zavarja a ruha, ami rajta van és feszeng tőle, vagy épp láttam, ha kirekesztettnek érzi magát.

Ma már egy személyiséget az írása alapján úgy is össze tudok rakni, hogy életemben nem láttam őt. A grafológiát tanultam, az emberek iránti érdeklődésemet kaptam. Life coacként és grafológusként egy teljesen egyedi nézőpontból közelítem meg az ügyfeleimet. Grafológusként a gyerekkorba nyúlok vissza. Mindent összerakunk, szétszedünk, mindennek értelmet adunk, majd újraépítjük azt. Ezután már tiszta lappal tudunk belemenni a coach ülésekbe. A „Nem tudom!” válasz itt nem opció. Ezeket a blokkokat ismerjük fel és nevezzük nevén. Ezért tudok gyorsan haladni az ügyfeleimmel. Nem a nulláról, hanem a mély önismeretről és megértésről indítjuk már az első coaching ülést.

Elképesztő, hogy ha az ember fejében nagyjából össze is áll a kép, hogy mit hozott, mégsem tudja összerakni. Nekem ezt tette helyre Laura. Egyszerűen összeállt a puzzle. És olyan dolgokat mondott ki és foglalt össze, amik fontos összetevői mai személyiségemnek. Neki hála, ma már dolgozni is tudok azon, amin javítani kell. Köszönöm a részletes elemzést, és hogy közelebb kerülhettem általad önmagamhoz!
Szabó Dóra
a mokka volt műsorvezetője
Nagyon hasznos volt a közös munka, sok mindent felszínre hozott, amivel aztán foglalkoztam és éreztem a változás folyamatát. A grafológiai elemzés nagyon átütő volt. Ahogyan elkezdtem nem áthúzni a „z” betűimet, sokkal lazább lettem. Amiket átbeszéltünk feladatokat, mind hasznosak voltak. Köszönöm a közös munkát!
Temesi Andrea

Ha egy ügyfelemet szembesítem azzal, hogy gyerekként éli a felnőttek mindennapjait, rájön arra, miért fontos neki annyira mások véleménye és miért nem bízik magában. Ha rájön arra, miért akar mindent mindig egyedül, erős amazonként megoldani, megérti magát és kitisztul a kép magával kapcsolatban. Ha rájön arra, miért tud nehezen kapcsolódni másokhoz, már nem azt fogja gondolni magáról, hogy szerencsétlen, hogy nem szerethető. Ezek által képes új technikákat belevinni az életébe, mert már tudja, hogy valójában semmi hiba nincs benne, pusztán a hitrendszerei miatt (amiket nem is ismer) nem tud jól működi az élet bizonyos területein. Ekkor tudnak elkezdeni igazán saját maguk és az én partnereimmé is válni a változásban.

Ez a grafoterápia lényege. Megérted, hogy amit gyerekkorodból hoztál, hogyan befolyásolja az életedet, majd a közreműködésemmel, ezek lebontásával új és jól működő megoldásokat találsz magadnak.

Grafológia nélkül lehet, de nem érdemes élni. Laura a grafológia által olyan “eszközt” adott a kezembe, mely segítségével a munkámban és a magánéletben is fejlődött a kommunikációm. Szinte minden személyiség típussal megtalálom a hangot, kommunikációm sokkal hatékonyabb. Köszönöm!
Straubinger Márta
Laura segített más szemszögből tekinteni a számomra meghatározó dolgokra, ami által már láttam az ösvényt. A vállalásokkal már tudtam is, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy újból magabiztos legyek. Laura rávilágított arra, ami számomra láthatatlan volt, pedig mindvégig ott volt előttem.
Tankó Kincső
A grafológiai elemzés közelebb vitt ahhoz, hogy megismerjem magam. Minden tulajdonságomat körül írta Laura. Tetszett, hogy mind a jó mind a rossz tulajdonságaimat számba vette. Úgy gondolom egy jó coaching jó kezdete egy grafológiai elemzés. Valószínűnek tartom, hogy amit akaratlanul megmutat a kézírásunk, azt tudat alatt rávetíthetem a körülöttem élőkre is. Valamint minél jobban megismerem a gyengeségeimet, annál könnyebben javíthatok azokon és kezdetét veheti az önfejlesztés. A coaching már az első alkalommal felnyitotta a szememet. Egy kérdéssel fordultam hozzá, amire végül saját magam adhattam meg a választ. Ezzel tehette a legjobbat, mert más ember véleményében más tapasztalatok, érzések bújnak meg. A tiszta választ csak önmagamtól kaphattam meg, de ehhez közelebb kellett kerülnöm magamhoz. Már az első alkalom után többet értem el, mint előtte bármikor. Egy olyan önbizalom löketet kaptam, ami egészen addig repített, hogy egy idegen nyelvű országban az első boltba betérve új munkát szereztem magamnak. Egy olyan munkát, ami egyben a hobbim is. Hosszú ideje nem éreztem magamat olyan elégedettnek, mint azon a napon.
Sárkány Georgina