Nagyjából 4 éves lehettem, mikor több családdal együtt elmentünk egy Duna melletti nyaralóba. Velem együtt nagyjából egy tucat gyerek volt ott azon a meleg nyári estén. Emlékszem, hogy este bújócskázás közben egyáltalán nem érdekelt, hogy a többiek hova bújnak, inkább a felnőtteket figyeltem. Láttam, ha esetlen. Láttam, ha uralkodik. Láttam, ha zavarja a ruha, ami rajta van és feszeng tőle, vagy épp láttam, ha kirekesztettnek érzi magát. Később, mikor elkezdtem tanulni a grafológiát, rájöttem miért érdekelt világ életemben a másik miértje. Azért, mert a sajátomat sem értettem. A grafológiának köszönhetem, hogy ezt a tudást végül mégis a kezembe kaptam. Megértettem végre magam, és ezáltal a körülöttem élőket is

Ma már egy személyiséget az írása alapján úgy is össze tudok rakni, hogy életemben nem láttam az írásminta tulajdonosát. A grafológiát tanultam, az emberek iránti érdeklődésemet kaptam. Life coacként és grafológusként egy teljesen egyedi nézőpontból közelítem meg az ügyfeleimet. Grafológusként a gyerekkorba nyúlok vissza. Mindent összerakunk, szétszedünk, mindennek értelmet adunk, majd újraépítjük azt. Ezután már tiszta lappal tudunk belemenni a coach ülésekbe. A „Nem tudom!” válaszok értelmet nyernek. Hiszen ezeket a blokkokat ismerjük fel és nevezzük nevén. Ezért tudok gyorsan haladni az ügyfeleimmel. Nem a nulláról, hanem saját magad igazi megértésétől folytatódik a közös munka.

Ha egy ügyfelemet szembesítem azzal, hogy gyerekként éli a felnőttek mindennapjait, rájön arra, miért fontos neki annyira mások véleménye és miért nem bízik magában. Ha rájön arra, miért akar mindent mindig egyedül, erős amazonként megoldani, megérti magát és kitisztul a kép magával kapcsolatban. Ha rájön arra, miért tud nehezen kapcsolódni másokhoz, már nem azt fogja gondolni magáról, hogy szerencsétlen, hogy nem szerethető. Ezek által képes új technikákat belevinni az életébe, mert már tudja, hogy valójában semmi hiba nincs benne! Belátja, hogy pusztán a hitrendszerei miatt (amiket nem is ismer) nem tud jól működi az élet bizonyos területein. Ekkor tudnak elkezdeni igazán saját maguk és az én partnereimmé is válni a változásban.

Ez a grafomentorálás lényege. Az írásodnak köszönhetően megérted, hogy amit gyerekkorodból hoztál, hogyan befolyásolja az életedet, majd a közreműködésemmel, ezek lebontásával új és jól működő megoldásokat találsz magadnak. Sőt! Tovább megyek! Megmutatom neked, hogy az írásod megváltoztatásával hogyan tudod támogatni magadat a változásban. Hiszen nem csak mi hatunk az írásunkra, hanem az írásunk is hat ránk! Így, amennyiben az iránymutatásommal megváltoztatod az írásodat, támogatni tudod a célod elérését.

Végzettségeim:

  • Emelt szintű OKJ-ben meghatározott 547250100000000 azonosítószámú grafológus szakképesítés
  • ICF kompatibilis, többszörösen akkreditált Ontological-coach képzésben life coach és mediátor végzettség. OKJ akkreditációs lajstromszám: PL-5317
  • Stíluskommunikátor diploma, oklevél azonosító száma: JGYPK-00424/2021/OKL

MIT VÁRJ TŐLEM

Az írásod elemzésével a gyerekkorod megértését és ezáltal önmagad azonnali megismerését, gyors és hatékony kommunikációt, hiteles felismeréseket magaddal és a környezeteddel kapcsolatban, barátságos hangulatot, 1500 konzultációs órából származó szakmai tudást és tapasztalatot, minden kérdésedre összefüggésekben kapsz választ

MIT NE VÁRJ TŐLEM

Egészségi állapotodra vonatkozó diagnózisokat, betegségek kezelését, pszichoterápiás módszerek használatát

Grafológia nélkül lehet, de nem érdemes élni. Laura a grafológia által olyan “eszközt” adott a kezembe, mely segítségével a munkámban és a magánéletben is fejlődött a kommunikációm. Szinte minden személyiség típussal megtalálom a hangot, kommunikációm sokkal hatékonyabb. Köszönöm!
Straubinger Márta
Laura segített más szemszögből tekinteni a számomra meghatározó dolgokra, ami által már láttam az ösvényt. A vállalásokkal már tudtam is, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy újból magabiztos legyek. Laura rávilágított arra, ami számomra láthatatlan volt, pedig mindvégig ott volt előttem.
Tankó Kincső
A grafológiai elemzés közelebb vitt ahhoz, hogy megismerjem magam. Minden tulajdonságomat körül írta Laura. Tetszett, hogy mind a jó mind a rossz tulajdonságaimat számba vette. Úgy gondolom egy jó coaching jó kezdete egy grafológiai elemzés. Valószínűnek tartom, hogy amit akaratlanul megmutat a kézírásunk, azt tudat alatt rávetíthetem a körülöttem élőkre is. Valamint minél jobban megismerem a gyengeségeimet, annál könnyebben javíthatok azokon és kezdetét veheti az önfejlesztés. A coaching már az első alkalommal felnyitotta a szememet. Egy kérdéssel fordultam hozzá, amire végül saját magam adhattam meg a választ. Ezzel tehette a legjobbat, mert más ember véleményében más tapasztalatok, érzések bújnak meg. A tiszta választ csak önmagamtól kaphattam meg, de ehhez közelebb kellett kerülnöm magamhoz. Már az első alkalom után többet értem el, mint előtte bármikor. Egy olyan önbizalom löketet kaptam, ami egészen addig repített, hogy egy idegen nyelvű országban az első boltba betérve új munkát szereztem magamnak. Egy olyan munkát, ami egyben a hobbim is. Hosszú ideje nem éreztem magamat olyan elégedettnek, mint azon a napon.
Sárkány Georgina