Itt kezdd!

Mi az, amit rajtam kívül más grafológus nem tanít meg Neked?

Bemehetsz bármelyik könyvesboltba és akár tucatjával emelhetsz le grafológiai témájú könyveket a polcokról, de nem lesz életszagú és gyakorlatias az, amit ott olvasol majd.

Ha úgy döntesz, hogy követsz engem, akkor olyan izgalmas tudásra tehetsz szert, amiért más éveket tölt a padok között és több százezer forintot hagy ott diákként.  Mindent érthetően, példákon keresztül szemléltetek!

Minden alkalommal törekszem a GYAKORLATI és NEM ELMÉLETI magyarázatokra!

CÉLOM AZ ÖNISMERETED TÁGÍTÁSA A GRAFOLÓGIÁN KERESZTÜL!

Amit akkor fogsz kapni, ha feliratkozol a hírlevelemre, gyökeresen meg fogja változtatni a véleményedet a grafológiáról!

Egyik tanítványom édesapja ezt mondta: „EDDIG NEM NAGYON HITTEM A GRAFOLÓGIÁBAN, PEDIG ÉVEK ÓTA ÉRDEKELT TÉGED. DE MOST, HOGY LÁTOM MIKET TANULTOK ÉS MIKET MESÉLSZ, ELKEZDTEM ÉRTENI ÉS HINNI BENNE!”

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet és elkezdett érdekelni a világom, KATTINTS A LENTI GOMBRA és iratkozz fel a hírlevelemre! Már holnap megkapod az első, csak feliratkozóknak készített videómat a „gy” betűről, ami a párkapcsolatot szimbolizálja.

 

Íme az egyik (utolsó nyilvános) videóm ízelítőnek, hogy mire is számíthatsz tőlem:

Ha még mindig nem vagy biztos abban, hogy eléggé érdekel a grafológia ahhoz, hogy feliratkozz  a hírlevelemre, látogass el a Facebook oldalamra,

vagy vásárold meg valamelyik rendhagyó regényemet, melyekben a „főhős”, Vanessa a grafológia segítségével göngyölít fel két bűnügyet. A könyvek írásmintákat, pszichológiai magyarázatokat, izgalmas krimiket és szerelmi szálat is ígér Számodra. A képekre kattintva tudod őket megvásárolni, illetve ha nem vagy biztos abban, hogy érdekelnek a könyvek, akkor szintén a képekre kattintva részleteket is tudsz olvasni mindkét könyvből!

      

Tetszik amiket eddig itt elmondtam Neked? Akkor likeold a Facebook oldalam, hogy minél több izgalmas tény eljusson hozzád is a kézírásodról!

facebook
pinterest
instagram