Skip to content

Beck Laura – Grafomentor

03

Fél éves önismereti detox

Ez az átfogó lehetőség egy fél éven át tartó közös munkára hív téged. Ebben a 24 hétben mindent a helyére illesztünk, új megoldásaid lesznek az életed minden területére. Mindent, amit eddig nem jól értelmeztél, nem tudtad könnyeden megélni, és azokat a dolgokat, amiket évek óta nem tudsz elengedni, vagy máshogy csinálni itt helyre tesszük. Amikor minden elkezd kicsúszni a lábad alól, amikor azt érzed, hogy már mindent megpróbáltál, de mégsem megy, mégsem érted, akkor ez a fél év a helyére fog tenni mindent benned és körülötted is.

Azt tapasztalom, hogy nagyon sok gondolat, információ, sőt akár definíció is félre van értelmezve azokban is, akik évek óta önismereti úton haladnak. Voltak ügyfeleim, akik már 15-20 éve járták az önismeret és a spiritualitás útját, mégsem értették a saját életüket. Ez nem az ő hibájuk, hanem a nem megfelelő tudás magukba szívása. Egy ennyire hosszú folyamat során ezeket és a vakfoltokat is rendbe tesszük.

Aki úgy érzi, hogy az egész életével kapcsolatban tele van kérdésekkel. Aki tiszta lappal szeretné újra kezdeni, vagy folytatni az életét. Ez egy transzformatív folyamat, mely minden életterületet érint.

Miután felvetted velem a kapcsolatot, postán elküldöd nekem az írásmintádat. Legalább 12-14 sort írj majd kérlek, és a végén írd alá. Ne másolj, ne diktáljanak neked, ne egy fejből ismert szöveget vess papírra. A lényeg, hogy a saját gondolataidat olvashassam. A postázási címet egyeztetéskor adom meg neked. Amint megérkezett hozzám a leveled, jelzek neked, és onnantól két héten belül keresni foglak az időpont egyeztetéssel kapcsolatban. A konzultáció 3 órás lesz. Kérlek erre az időre biztosíts majd magadnak nyugodt körülményeket a teljes befelé figyeléshez.

Ezután legalább egy ülés alkalmával még egyszer megvizsgáljuk, hogy az újonnan szerzett tudásodat hogy és hol tudtad használni. Mi hova került, miket indított el benned. Ez után egyeztetés kérdése, hogy haladunk-e tovább még.

3 órás konzultációval indul, ami magában foglalja a grafológiai elemzést:

• 3 óra munkát az írásmintával
• 3 óra konzultációt
• az elemzést pdf dokumentumban
• valamint egy saját személyre szóló, ikonokkal ellátott személyiségtérképet)

24 üléssel folytatódik:

• amiből ha valamelyik elmarad, akkor a következő héten onnan folytatjuk. Ülés nem veszik el, csak tolódik a következő hétre. Az ülések 60-90 percesek.

4 órás személyes stíluskonzultációval zárul (opcionálisan választható)

Díja: 650.000,- Ft

Kizárólag online dolgozom, a stíluskonzultáció (opcionális) alkalmával viszont személyesen Baján, a Stílusműhelyben találkozunk. Az online használandó felületről a megbeszélés alatt egyeztetünk majd. Így bárhol élj a világban, úgy tudunk kapcsolódni egymással, hogy te akár az otthonod biztonságos, ismert, szerető melegéből találkozol velem.

Miért csak fél év?

Mert:

„Ami most jön elő, az mindig is ott volt, csak nem engedtem neki teret.”

Semmi olyat nem adok az ügyfeleimnek, amit ne tudnának ők is. Pusztán eszükbe juttatom, emlékeztetem rá őket. Így megkapják végre maguktól az engedélyt és a tudást az önazonos, könnyedebb életre.

„Olyan ez, mint amikor mész, mész s feketén-fehéren látod, hogy itt le kell venned magadról egy csomó dolgot. Kabátot, táskát, mindent. Ehhez társul egy félelem és düh is. De ez most a teljes önvalómból fakadó „ezt kell tennem” érzés. ”

A folyamat vezércsillaga a könnyedség. Nem hiszem, hogy a könnyed élet felé vezető útnak verejtékkel kikövezettnek kell lennie. A folyamat alatt megmutatjuk az ego-dnak, hogy bármi lehet könnyed. Sajnos sokan érkeznek hozzám reményt vesztetten, nehéz, fájdalmas, kissé erőltetett folyamatokból. Ezeknek nálam nincs helye.

Beck Laura grafomentor
Beck Laura Grafomentor

Az egyik legfontosabb számomra a hivatásomban, hogy csak olyan gondolatokat vigyél magaddal tőlem, és kizárólag olyan új dolgokat kezdj el bevezetni az életedbe, ami rezeg veled. Ami kíváncsisággal tölt el. Nem hiszek a kell-ben. A kíváncsiságban és szeretetben hiszek. Szeretetben a folyamatunkban és önmagunkban.

„Veled nem félek a folyamatban.”

A folyamat végén pedig a megjelenéseddel kapcsolatban is támogatlak. Hiszem és élem, hogy a ruhánk a lelkünkben végződik.

Az évek alatt észrevettem, hogy az ügyfeleim a folyamatok alatt elkezdtek új megjelenésre vágyni. Már nem képviselte őket az a stílus, amit korábban hordtak. Szerették volna kívül is megélni azt, amin belül végig utaztak. Így egy fél napos privát, személyes stíluskonzultáción is részt vehetsz, ahol megismerheted azokat a színeket, fazonokat, mintákat, amik a leginkább támogatnak téged, és megismerkedhetsz a saját stílusod esszenciájával is. Ezzel biztosíthatod magadnak a könnyed és önazonos életet kívül és belül egyaránt.