TE KÉRDEZEL, ÉN VÁLASZOLOK

Egy klub, ahol tanulhatsz magadról, másokról, ahol hetente élő interaktív coaching folyamatokban vehetsz részt megfigyelőként, vagy kérdezőként

Jutott már eszedbe,

hogy egy-egy élethelyzetedet jó lenne gyorsan átbeszélni egy szakemberrel, de mégsem tudtál rá időt, energiát szánni, így elmaradt?

Vagy csak kipróbálnád, és belepillantanál abba, hogy milyen valójában egy coaching ülés, hiszen annyit hallottál már róla?

Minderre lehetőséged van

most egy Facebook zárt csoportban, ahol név nélkül kérdezhetsz bármit!

Olyan kérdéseket teszek fel neked, miután más megvilágításba tudod helyezni az életed ezen részét, ahol megoldást találsz, ahol, ha kell, új összefüggéseket, új tudást adok a kezedbe a problémádról!

Miért jó ez a csoport akkor is, ha nem teszel fel kérdéseket?

Azaz mire jó napi 63,- Ft (havi 1890,- Ft) ?

Mert rájössz, hogy mások is hasonló, vagy éppen ugyanolyan élethelyzetben vannak, mint te. Tapasztalatom szerint, ez támogató tud lenni, hiszen rájössz, hogy nem vagy egyedül az élethelyzeteddel.

Mert megtanulsz egy új gondolkodásmódot, ami a hétköznapokban is támogat majd téged, ami gyereknevelésben, párkapcsolatban, munkahelyen, mindenhol jól jön.

Mert pszichológiai összefüggésekre jössz rá, a gyerekkorod új értelmet nyer már azáltal is, hogy hallgatod a beszélgetéseket.
Mert itt biztonságban vagy, és egy-egy beszélgetéshez bármikor hozzászólhatsz kommentben.
Mert egy támogató közösségnek mindig ereje van, és jó egy ilyen csapathoz tartozni.
Mert itt biztonságban vagy, új embereket ismerhetsz meg, akikkel közös az érdeklődési körötök és a gondolkodásotok is.

Mert az élet még soha nem kérte tőlünk annyira, mint most, hogy jól működjünk.

És még sorolhatnám a végtelenségig, miért fog támogatni téged ez a közösség.

Ki támogat téged az utadon?

Beck Laura grafomentor, stíluskommunikátor.

10 éve dolgozom grafológusként és 5 éve coachként. Ezen évek alatt olyan összefüggéseket láttam meg, amiknek köszönhetően akár egyetlen kérdéssel át tudod magad billenteni a holtpontodon. Egyedi metodikámat és látásmódomat annak köszönhetem, hogy a grafológiai elemzések során előbb látom az ügyfelem blokkjait, mint ő maga. Ennek köszönhetően már előre tudom, hogy milyen élethelyzetekbe helyezi magát, és miért. Így a kérdések már nem a miértre, hanem azonnal a hogyanra irányulnak. A hatékonyság és a könnyedség a vezércsillagom minden helyzetben.

Hogyan?

Minden kedden 20:00-kor, egy 1 órás live keretében, a Facebook zárt csoportban, teljes anonimitásban. Egy live alatt maximum 3 emberrel beszélgetek.

Hogyan tudod jelezni, hogy nem nézőként, hanem aktív résztvevőként szeretnél részt venni?

Az info@becklaura.hu e-mail címre megírod a kérdésedet, illetve néhány mondattal írd körbe a helyzetedet is. Jelentkezési sorrendben történnek a beszélgetések. Egy napon belül jelzem feléd, hogy melyik lesz a te dátumod. Ha nem jó neked, toljuk egy héttel. A teljes anonimitás érdekében, az egész beszélgetés privátban történik, a kérdéseidet a Grafomentor céges Facebook oldalán tudod feltenni.

Mit kapsz még a klubtagság mellé?

A grafoterápia extra zárt Facebook csoport tagságát, melyben 4 év tudása, több száz videó és bejegyzés támogat téged abban, hogy megtaláld a válaszaidat.

Hogyan tudsz csatlakozni?

Kattints a lenti gombra, ahol meg tudod vásárolni a csoporttagságot. Ezután e-mailben jelentkezem a legfontosabb tudnivalókkal.

Mikortól él a tagságom?

Minden hónap utolsó péntekén van beengedés, akkor kezdődik a hónapod.
Amennyiben a lejárt időszak után a csoport tagja szeretnél maradni, kérlek ismét rendeld meg a tagságot, különben automatikusan megszűnik.

Nem vagy biztos benne, hogy ez tényleg neked való?

Szeretnéd kipróbálni mielőtt elköteleződsz mellette? Van rá lehetőséged! Egy hétig ingyenesen lehetsz tag, ahol a már fent lévő, folyamatosan frissülő 8 videót is végignézheted. Amennyiben tetszik a csoport, egy hét után kapsz egy értesítést, ahol meg tudod rendelni a tagságod folytatását.

Itt találkozhattál már velem