2in1 szolgáltatás

22 000 Ft

Cikkszám: 009 Kategória:

Leírás

avagy teljes személyiségkép készítés + life coaching:

Kinek ajánlom?

Olyan felnőtteknek, akik a gyors, biztos és látványos változás ösvényére szeretnének lépni. Olyanoknak, akik két erős és egymást támogató technikát szeretnének alkalmazni a fejlődésük érdekében.

Ez az egyik legösszetettebb és leginkább gyors eredményeket hozó lehetőség, személyiséged és életed megfelelő irányban történő elmozdulása érdekében, melyek közül választhatsz.

Első alkalommal grafológusként beszélek veled a betűid alapján, a második alkalomtól pedig life coachként találkozunk.

Miért annyira hatékony ez a módszer?

Mint említettem a life coach szolgáltatásnál sokan nem tudjátok hol akadtatok el, csak érzitek, hogy valami nem működik jól. Az íráselemzés segítségével ugrunk kettő, három vagy akár annál is több alkalmat, hiszen azonnal megtudjuk, hol van a probléma gyökere. Innentől kezdve már könnyű dolgunk van, hiszen tudjuk már, honnan kell indulnunk. Már az előtt válaszokat kapsz a kérdésekre, mielőtt feltennéd őket magadnak. Mivel írásod alapján tudom, hogy milyen személyiség vagy (akaratos, könnyen befolyásolható, állanódan ugyanazt szajkózó, esetleg nehezen, de azért mégis meggyőzhető) így azonnal olyan eszközökkel nyúlok a változás irányába, ami a leghamarabb hoz számodra eredményt.

A beszélgetések itt is online történnek, így a földrajzi távolság már nem akadály, emellett nem kell egy számodra idegen közegben lenned az együtt töltött idő alatt.

Mottóm: Nem az a célom, hogy magamhoz szoktassalak, hanem az, hogy minél előbb nélkülözhetővé váljak az életedben!

Ára: Teljes személyiségkép készítés tanácsadással: 9.000 Ft + life coach ülések: 5.000 Ft/óra

Az online tanácsadás minden esetben előre egyeztetett időpontban, előre megbeszélt technikai eszköz segítségével történik:

  • Skype
  • Viber
  • FB Messenger

Egy dologhoz ragaszkodom pusztán, a videós beszélgetéshez, hiszen fontos, hogy végig lássalak közben!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„2in1 szolgáltatás” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.