Fél éves önismereti detox program

AKAROM A CSOMAGOT

Cikkszám: 007 Kategória:

Leírás

 • Legbelül érzed, hogy valaki más lakik, mint ahogyan most működsz?
 • Érzed azt, hogy mi lenne neked a legideálisabb, de nincs eszközöd,  tudásod a célba éréshez?
 • Globális változásra vágysz a kapcsolataid, a napjaid minőségében?

Ha azt hiszed, hogy változnod kell ahhoz, hogy a fenti vágyaidat elérd, nagyon tévedsz! Abban a gondolatban, miszerint változnod kell, ott van az a hátsó érzés, miszerint valami baj van veled, és jobbá kell válnod. Azoban az igazság az, hogy veled az ég világon semmi baj sincs! Pusztán tele vagy olyan eszközökkel, amik számodra és a környezeted számára nem kellemesek. Ezek az eszközök azonban mivel szerzett eszközök, ezért kicserélhetőek is a saját, jó megoldásaidra. Tehát a fél év alatt nem változni fogsz, hanem visszatalalálni önmagadhoz. Megtanulsz önmagadra hangolódni, hogy a folyamat végére játszmák és téves gondolatok nélkül könnyedén tudd megélni a mindennapjaidat.

Az összes válasz ott van benned ebben a pillanatban is a saját jó megoldásaidhoz. A saját, jó megoldásaidban pedig nincsenek játszmák. Nincs alá-fölé rendeltség. Nincs találgatás, agyalás. Spontaneitás van, és könnyed kapcsolódás.

A folyamat egy frafológiai elemzéssel indul, mely során bemutatlak mindkettő énednek.Annak, aki eredendően te vagy, és az ego-dnak, aki átvette az eredendő éned fölött az irányítást és egy állandó körforgásban tart benne. Egy olyan szintű megértést kapsz magaddal kapcsolatban ezáltal, ami az egész eddigi életedet más megvilágításba helyezi!

A közös munka menete:

 1. Megkapom az írásmintát
 2. 2 héten belül elemzem, majd időpont egyeztetés után egy 2 órás online konzultáció keretén belül elmondok mindent amit látok. A múltadat, a gyerekkorodat is teljesen más megvilágításba helyezem. Hagymaként bontom le a rétegeket, eljutva a már említett rosszul működő eszközök valódi okaihoz. Hiszen minden amitől jól érzed magad az te vagy, minden más csupán egy eszköz ahhoz, hogy benne tudd tartani magadat egy ismert állapotban.
 • Önbizalomhiány?
 • Félénkség?
 • Mások véleményének túlzott fontossága?
 • Kihasználhatóság?
 • Akadozó beszédstílus?

Ezek mind pusztán eszközök, amiket ki lehet cserélni a saját, jól működő képességekre!

3. Ez után minden héten találkozunk, és kezdetét veszi önmagad megértése és megismerése. Az elmúlt 10 évben  használt eszköztáramból azt használom, ami neked a legmegfelelőbb. Ha kell, akár konkrét ismeretanyagot adok át neked érthető és azonnal használható formában a kommunikációról, vagy éppen az emberismeretről. Ha kell, azonban semmi mást nem teszek, mint kérdezek, hogy eljuthass a saját, jó megoldásaidhoz.

Készülj fel, mert ez a folyamat minden esetben kihat a családi életedre és a kapcsolataidra is.

Az első ülés előtt kapsz tőlem egy ajándék meglepetés könyvet, egy munkafüzettel.

4. Az utolsó találkozás személyes, ahol velem és munkatársammal, Kretter Bea stíluskommunikátorral és gardróbtervezővel közösen meghatározzunk a számodra legideálisabb színeket, fazonokat öltözködésben, valamint a személyiségedhez leginkább illő ruhatárról is tiszta képet kapsz. A konzultáció után pedig egy egyénre szabott stíluskönyvet kapsz magadról. A színeidről a fazonokról, amik a legjobban állnak neked.

Díj:

 • A fél év díja: 550.000 Ft (Ez magában foglal 3 óra munkát az írásmintával + az 2 óra konzultációt, az elemzés kézhez vételét pdf-ben , valamint egy saját személyre szóló, ikonokkal ellátott személyiségtérképet +23 db 60-90 perces online találkozást+ 4 órás stílustanácsadást+ 2 könyvet.)

További részletekért és a folyamat elindításáért az alábbi gombra kattints:

AKAROM A VÁLTOZÁST