Skip to content

Beck Laura – Grafomentor

Fél éves önismereti detox program

650 000 Ft

Kategória:
 • Legbelül érzed, hogy valaki más lakik, mint ahogyan most működsz?
 • Érzed azt, hogy mi lenne neked a legideálisabb, de nincs eszközöd,  tudásod a célba éréshez?
 • Globális változásra vágysz a kapcsolataid, a napjaid minőségében?

Ha azt hiszed, hogy változnod kell ahhoz, hogy a fenti vágyaidat elérd, nagyon tévedsz! Abban a gondolatban, miszerint változnod kell, ott van az a hátsó érzés, miszerint valami baj van veled, és jobbá kell válnod. Azoban az igazság az, hogy veled az ég világon semmi baj sincs! Pusztán tele vagy olyan eszközökkel, amik számodra és a környezeted számára nem kellemesek. Ezek az eszközök azonban mivel szerzett eszközök, ezért kicserélhetőek is a saját, jó megoldásaidra. Tehát a fél év alatt nem változni fogsz, hanem visszatalalálni önmagadhoz. Megtanulsz önmagadra hangolódni, hogy a folyamat végére játszmák és téves gondolatok nélkül könnyedén tudd megélni a mindennapjaidat.

Az összes válasz ott van benned ebben a pillanatban is a saját jó megoldásaidhoz. A saját, jó megoldásaidban pedig nincsenek játszmák. Nincs alá-fölé rendeltség. Nincs találgatás, agyalás. Spontaneitás van, és könnyed kapcsolódás.

A folyamat egy frafológiai elemzéssel indul, mely során bemutatlak mindkettő énednek.Annak, aki eredendően te vagy, és az ego-dnak, aki átvette az eredendő éned fölött az irányítást és egy állandó körforgásban tart benne. Egy olyan szintű megértést kapsz magaddal kapcsolatban ezáltal, ami az egész eddigi életedet más megvilágításba helyezi!

Hiszem, hogy csak rajtunk áll a változás, és ahogy mindannyian felelősek vagyunk önmagunkért, így a környezetünkért, a Földünkért is. Az tud igazán a közösségért és a jövőért működni, aki jól érzi magát a bőrében. Hiszem, hogy ugyanolyan fontos a jövőnk építése kívül és belül is.

Ezért a grafológiai elemzés után a Plant a tree a nevedben elültet egy fát, amiről fotót is kapsz az ültetés után. Hiszen ahogy nekünk, úgy a Földünknek is önmagára kell találnia. Őt sem megváltoztatni kell, hanem támogatni abban, hogy újra jól tudjon működni. Ehhez pedig minden egyes elültetett fa, hozzájárulás. Egyek vagyunk a Földdel. Együtt lélegzünk, együtt élünk.

A közös munka menete:

 1. Megkapom az írásmintát
 2. 2 héten belül elemzem, majd időpont egyeztetés után egy 2 és fél órás online konzultáció keretén belül elmondok mindent amit látok. A múltadat, a gyerekkorodat is teljesen más megvilágításba helyezem. Hagymaként bontom le a rétegeket, eljutva a már említett rosszul működő eszközök valódi okaihoz. Hiszen minden amitől jól érzed magad az te vagy, minden más csupán egy eszköz ahhoz, hogy benne tudd tartani magadat egy ismert állapotban.
 • Önbizalomhiány?
 • Félénkség?
 • Mások véleményének túlzott fontossága?
 • Kihasználhatóság?
 • Akadozó beszédstílus?

Ezek mind pusztán eszközök, amiket ki lehet cserélni a saját, jól működő képességekre!

3. Ez után minden héten találkozunk, és kezdetét veszi önmagad megértése és megismerése. Az elmúlt 10 évben  használt eszköztáramból azt használom, ami neked a legmegfelelőbb. Ha kell, akár konkrét ismeretanyagot adok át neked érthető és azonnal használható formában a kommunikációról, vagy éppen az emberismeretről. Ha kell, azonban semmi mást nem teszek, mint kérdezek, hogy eljuthass a saját, jó megoldásaidhoz.

Készülj fel, mert ez a folyamat minden esetben kihat a családi életedre és a kapcsolataidra is.

Az első ülés előtt kapsz tőlem egy ajándék meglepetés könyvet, egy munkafüzettel.

4. Az utolsó találkozás személyes, ahol velem és munkatársammal, Kretter Bea stíluskommunikátorral és gardróbtervezővel közösen meghatározzunk a számodra legideálisabb színeket, fazonokat öltözködésben, valamint a személyiségedhez leginkább illő ruhatárról is tiszta képet kapsz. A konzultáció után pedig egy egyénre szabott stíluskönyvet kapsz magadról. A színeidről a fazonokról, amik a legjobban állnak neked.

Hiszem, hogy csak rajtunk áll a változás, és ahogy mindannyian felelősek vagyunk önmagunkért, így a környezetünkért, a Földünkért is. Az tud igazán a közösségért és a jövőért működni, aki jól érzi magát a bőrében. Hiszem, hogy ugyanolyan fontos a jövőnk építése kívül és belül is.

Ezért a grafológiai elemzés után a Plant a tree a nevedben elültet egy fát, amiről fotót is kapsz az ültetés után. Hiszen ahogy nekünk, úgy a Földünknek is önmagára kell találnia. Őt sem megváltoztatni kell, hanem támogatni abban, hogy újra jól tudjon működni. Ehhez pedig minden egyes elültetett fa, hozzájárulás. Egyek vagyunk a Földdel. Együtt lélegzünk, együtt élünk.

Díj:

 • A fél év díja: 650.000 Ft (Részletfizetés lehetséges.)
  • Ez magában foglal:
   • 3 óra munkát az írásmintával
   • 3 órás konzultációt
   • az elemzést pdf-ben
   • valamint egy saját, személyre szóló, ikonokkal ellátott személyiségtérképet
   • 24 db 60-90 perces online találkozást
   • egy 4 órás stílustanácsadást
   • egy egyénre szabott stíluskönyvet

Vélemények:

Grafológiáról először Laura tolmácsolásában hallottam mélyebben és ahogy ő beszélt róla, tudtam, ha egyszer elmegyek egy grafológia elemzésre, azt csakis nála fogom igénybe venni. Nem is sokat gondolkoztam, és ez nagyon jó döntésnek bizonyult. A konzultáció során olyan eszközöket kaptam a kezembe, olyan szeretetteljes elfogadással mutatta meg, hogy hogyan működök, hogy minden perc egy csoda volt, amit együtt töltöttünk. Nagyon hálás vagyok ezért a folyamatért neki. Az elemzés után egy 6 hónapos önismereti folyamatban vettem részt nála, és ahogy a program neve is mutatja, önismereti detox volt, a megfogalmazás legjobb értelmében. Amikor megérted a működésed bizonyos élethelyzetekben, az egy hatalmas ajándék. Az egész program legnagyobb ajándékaként mégis azt éltem meg, ahogy Laura megtanította, hogyan viszonyuljak a testemhez. Ha gondolkozol, akkor teljes szívemből tudom ajánlani őt, csodás felfedezések várnak rád is.
Csonka Krisztina
Amarilla Style alapító, stílustanácsadó, stíluskommunikátor

Imádtam minden pillanatát a fél éves mentorprogramnak. Alapvetően nagyon hiszek a folyamatos belső munka és önismeret erejében, és Laura ebben csodás társ. Bármiről lehet vele beszélni, teljes elfogadással és ítéletmentesen hallgat, majd rávezet a saját megoldásomra. A nőiesség, férfiak, párkapcsolat témától kezdve az alkoholon át (nem, nem iszok alkoholt, mégis érintett a téma), a torokcsakrán és bojlerszerelésen keresztül a küldetésig, szülőkig és időbesztásig számtalan területet érintettünk. Ami nagyszerű, hisz nincs korlátja a programnak. A féléves időtartammal az idő is bőséges, nagy fordulatokra és átalakulásokra van lehetőség. A folyamatot záró stílustanácsadás pedig zseniális. Végre élőben is láthattam Laurát. 🙂

Könnyedség, önazonosság, támogatás, a saját belső érték és fény megtalálása, a feleslegesen felhúzott falak leengedése zajlik a mentorprogram során (és még azután is, hiszen ez egy életre szól), és minden oldódik, aminek éppen itt az ideje.

Mostanra eljutottam egy olyan állapotba, ahol már a körülményektől függetlenül képes lettem a belső egyensúlyom megtartására. Teljes elfogadással és nyitottsággal lenni minden helyzettel, emberrel szemben... ítéletmentesen megtapasztalni a dolgokat... tudva, hogy minden értem történik... megfigyelve és elengedve azokat a tévesen rögzült, automatikus reakciókat, amik már nem szolgálnak... én mindezt csak úgy hívom: VARÁZSLAT. Varázslat, ami belőlem ered, és a megfelelő támogatás megérkezik, megérkezett hozzá...

Az önmagunkba való befektetés a leginkább megtérülő, ezt én is vallom és élem is.

Köszönöm, Laura, hogy mindezt megtapasztalhattam.

Bertalan Lívia

Hiszem, hogy a Laurával való megismerkedésünk előtt már elindultam egy önismereti úton, de Laurának hála, az elemzésnek köszönhetően megismertem egy olyan oldalamat is, amiről eddig sejtelmem sem volt.

A “program” során új dolgokat tanultam magamról, ezáltal új nézőpontból ismertem meg a körülöttem lévő embereket és helyzeteket, amit minden nap hasznosítani tudok. Voltak olyan mondatok, amelyek nem csak a beszélgetésünk során építettek, de tovább tudom vinni magammal a jövőben is. Nagyon hálás vagyok a rám szánt időért, a rugalmasságért és kedvességért, amit a hetek-hónapok alatt kaptam és ajánlom azoknak, akik egy önismereti útra léptek rá - és persze annak is, aki azt hiszi, minden saját mozdulatát, tettét ismeri.

Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek tudna újat mondani, de aki nem hiszi, járjon utána.

Máhig Blanka Júlia

Laurával való közös munka, minden túlzás nélkül megváltoztatta az életem. Egy olyan életminőséget ismertem meg, amiről korábban azt sem tudtam, hogy létezik. Természetesen rövidebb-hosszabb időre most is elveszítem ezt az egyensúlyi állapotot, de már tudom, hogy hova kell újra hazatérni, önmagamhoz. Ismerem azt a létállapotot, amivel létezni szeretnék és ismerem azokat az eszközöket, amelyek segítenek ennek elérésében.

Laurával a véletlennek tűnő találkozásunk, ma már tudom hogy egyáltalán nem volt az. Örökké hálás leszek magamnak, hogy hallgattam a hívásra, hogy vele dolgozzak együtt.

Szalai Kitti