Grafológia oktatás – alap (havidíjas)

14 950 Ft

Cikkszám: 006 Kategória:

Leírás

Kinek ajánlom?

Olyan érettségizett férfiaknak és nőknek, akiket mindig érdekelt a grafológia. Emellett szeretnének egy életük végéig másokon és magukon használható emberismereti tudásra szert tenni.

A grafológiai elemzések és a life coaching mellett oktatok is, megtanítom a grafológia alapjait. Leszedtem mindent abból a kétéves tanfolyamból, ami nem fontos ahhoz, hogy elemezni tudj egy írást. Pl. a több hónapon keresztül tanult írásszakértést, vagy a fél éven keresztül írásmintákon végzett méréseket.

A kurzus végére képes leszel egy írásminta alapján összefüggően beszélni annak tulajdonosáról, pusztán a grafikai jegyei alapján. A tanfolyam alatt nem csak életed végéig használható, gyakorlatias tudásra teszel szert, melyet gyermekeden, párodon, rokonaidon, barátaidon alkalmazhatsz akár megfigyelés szinten, akár segítség szintjén, hanem a 6 hónap alatt mély önismereti és pszichológiai tudásra is szert teszel.

Kapsz egy alap grafológiai (tan)könyvet, melyet én írtam meg, és abban az esetben, ha az extra csomagot választod, egy grafológiai kiegészítő (tan)könyvet is, melyben szó van a gyermekek írásfejlődéséről, az írásszakértés alapjainak megismeréséről, a hamisítás lehetőségének felismeréséről, a balkezességről, a gyermekrajzokról és kicsit az írás-olvasás zavarairól is. Ez utóbbi könyvet érdekességként állítottam össze, nem fogunk tanulni belőle.

Az oktatás teljes mértékben a gyakorlatiasságra helyezi a hangsúlyt. Már az első óra után írásmintát kell elemeznek az addig tanultak alapján. A kapcsolatot eleinte e-mailben tartjuk, majd nagyjából egy hónap után már élő, online órák következnek. Folyamatos gyakorlás és fejlődés jellemzi az egész tanfolyami időszakot. Egy folyamatos, több hónapig tartó személyiségtesztet is kapsz a tanfolyam alatt, hiszen állandóan észreveszel majd újabb és újabb személyiségjegyeket saját magadon az írásodon keresztül.

Egy diákom egyszer ezt mondta: „Sokkal többet kaptunk, mint vártuk.”

Emellett kifejlesztettem egy újfajta grafoterápiát, a ma emberének. Mi is ez pontosan? Nem csak mi hatunk az írásunkra, hanem az is visszahat ránk. Így, ha változásokat szeretnénk elérni életünk egy-egy területén, írásunk megfelelő megváltoztatásával meg tudjuk támogatni ezt a folyamatot. (Honnan vagyok ebben ennyire biztos? A saját bőrömön tapasztaltam meg!) A tanfolyam alatt ezt a tudást is megkapják a diákjaim.

Sőt, amint jelzed felém, hogy tanulni szeretnél tőlem, azonnal tagja lehetsz egy zárt FB csoportnak, ahol a régi és a jelenlegi diákjaimmal közösen bármikor bedobhatsz egy számodra érdekesnek vagy nehéznek tűnő önismereti kérdést, esetleg egy érdekes írásminta részletet.

Célom, hogy minél több emberhez eljusson a grafológiában rejlő rengeteg lehetőség, mely képes segíteni a minőségi élet elérésében.

Ára: Alapcsomag 14.950 Ft/ hó

Alapcsomag tartalmaz:

  • A grafológia alapjai tankönyvet

A tanfolyam 4 hónapig tart. A végére képes leszel úgynevezett nyers személyiségkép felállítására. Ez azt jelenti, hogy egy írás alapján tudod majd, hogy milyen a másik, mit várhatsz el tőle.

A tanfolyam végén egy általam kiállított tanúsítványt kapsz tőlem, mely igazolja, hogy sikeresen elvégezted a tanfolyamot.

Az online oktatás minden esetben előre egyeztetett időpontban, előre megbeszélt technikai eszköz segítségével történik:

  • Skype
  • Viber
  • FB Messenger

Egy dologhoz ragaszkodom pusztán, a videós beszélgetéshez. Hiszen fontos, hogy végig lássalak közben, illetve az élő órákon tábla segítségével illusztrálok egy-egy grafikai jegyet, melyhez elengedhetetlen a videós kapcsolat!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Grafológia oktatás – alap (havidíjas)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.