Grafológia oktatás

107 700 Ft

Cikkszám: 007 Kategória:

Leírás

Kinek ajánlom?

Olyan érettségizett férfiaknak és nőknek, akiket mindig érdekelt a grafológia. Emellett szeretnének egy életük végéig másokon és magukon használható emberismereti tudásra szert tenni.

A grafológiai elemzések és a life coaching mellett oktatok is, megtanítom a grafológia alapjait. Leszedtem mindent abból a kétéves tanfolyamból, ami nem fontos ahhoz, hogy elemezni tudj egy írást. Pl. a több hónapon keresztül tanult írásszakértést, vagy a fél éven keresztül írásmintákon végzett méréseket.

A kurzus végére képes leszel egy írásminta alapján összefüggően beszélni annak tulajdonosáról, pusztán a grafikai jegyei alapján. A tanfolyam alatt nem csak életed végéig használható, gyakorlatias tudásra teszel szert, melyet gyermekeden, párodon, rokonaidon, barátaidon alkalmazhatsz akár megfigyelés szinten, akár segítség szintjén, hanem a 6 hónap alatt mély önismereti és pszichológiai tudásra is szert teszel.

Kapsz egy grafológiai (tan)könyvet, melyet én írtam meg, és egy grafológiai kiegészítő (tan)könyvet is, melyben szó van a gyermekek írásfejlődéséről, az írásszakértés alapjainak megismeréséről, a hamisítás lehetőségének felismeréséről, a balkezességről, a gyermekrajzokról és kicsit az írás-olvasás zavarairól is. Ez utóbbi könyvet érdekességként állítottam össze, nem fogunk tanulni belőle.

Az oktatás teljes mértékben a gyakorlatiasságra helyezi a hangsúlyt. Már az első óra után írásmintát kell elemezned az addig tanultak alapján. A kapcsolatot eleinte e-mailben tartjuk, majd nagyjából egy hónap után már élő, online órák következnek. Folyamatos gyakorlás és fejlődés jellemzi az egész tanfolyami időszakot. Egy folyamatos, több hónapig tartó személyiségtesztet is kapsz a tanfolyam alatt, hiszen állandóan észreveszel majd újabb és újabb személyiségjegyeket saját magadon az írásodon keresztül.

Egy diákom egyszer ezt mondta: „Sokkal többet kaptunk, mint vártuk.”

Emellett kifejlesztettem egy újfajta grafoterápiát, a ma emberének. Mi is ez pontosan? Nem csak mi hatunk az írásunkra, hanem az is visszahat ránk. Így, ha változásokat szeretnénk elérni életünk egy-egy területén, írásunk megfelelő megváltoztatásával meg tudjuk támogatni ezt a folyamatot. (Honnan vagyok ebben ennyire biztos? A saját bőrömön tapasztaltam meg!) A tanfolyam alatt ezt a tudást is megkapják a diákjaim.

Sőt, amint jelzed felém, hogy tanulni szeretnél tőlem, azonnal tagja lehetsz egy zárt FB csoportnak, ahol a régi és a jelenlegi diákjaimmal közösen bármikor bedobhatsz egy számodra érdekesnek vagy nehéznek tűnő önismereti kérdést, esetleg egy érdekes írásminta részletet.

Célom, hogy minél több emberhez eljusson a grafológiában rejlő rengeteg lehetőség, mely képes segíteni a minőségi élet elérésében.

Ára: 107.700 forint

Csomag tartalmaz:

  •  A grafológia alapjai tankönyv
  •  Grafológiai kiegészítő tankönyv

A tanfolyam 6 hónapig tart. A végére képes leszel tanácsadással egybekötött grafológiai elemzést is adni bárkinek egy írásminta alapján. Nem csak látni fogod az illető jellemét, hanem azt is megtanulod, hogyan szólj hozzá ahhoz, hogy eljusson a füléig az, amit mondani szeretnél neki. Emellett a grafoterápia alapjait is átadom neked.

A tanfolyam végén egy általam kiállított tanúsítványt kapsz tőlem, mely igazolja, hogy sikeresen elvégezted a tanfolyamot.

Az online oktatás minden esetben előre egyeztetett időpontban, előre megbeszélt technikai eszköz segítségével történik:

  • Skype
  • Viber
  • FB Messenger

Egy dologhoz ragaszkodom pusztán, a videós beszélgetéshez. Hiszen fontos, hogy végig lássalak közben, illetve az élő órákon tábla segítségével illusztrálok egy-egy grafikai jegyet, melyhez elengedhetetlen a videós kapcsolat!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Grafológia oktatás” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.