Life coaching

10 000 Ft

Cikkszám: 008 Kategória:

Leírás

Kinek ajánlom?

Olyan felnőtteknek, akik úgy érzik, elakadtak életük egy-vagy több területén és hosszú távon, a biztos eredményt kitűzve célul szeretnének dolgozni a megoldáson.

Life coachként az a célom minden közös beszélgetésnél, hogy közelebb vigyelek Téged a célodhoz. Nem adok Neked tanácsokat, nem mondok Neked véleményt! Pusztán kérdezek, figyelek és ha szükséges, összegzek. Új gondolatok, új látásmód, más életszemlélet, más énkép. Ezeket mind Te találod meg. Minden alkalom egy újabb személyiségteszt saját magad számára.

Különböző feladatokon keresztül szemléltem az életedet saját magad számára. Végig a célra koncentrálunk és az oda vezető útra.

Nincs célod? Pusztán érzed, hogy eljött az idő, hogy változások történjenek az életedben, de még nem tudod megfogalmazni mit is szeretnél igazán? Ahogy Brian Tracy mondta: „Ha nincs fő célod az életedben, akkor legyen az a fő célod, hogy megtaláld a fő célodat!” Van, akivel itt kezdjük.

A módszer gyors és hatékony. Nem a múltat elemezzük, hanem a jövő felé haladunk. Szavaidból kiolvasom a múltadból hozott megszokásokat, majd észrevétlenül összetörjük azokat, melyek blokkolnak téged.

A beszélgetések itt is online történnek, így a földrajzi távolság már nem akadály, emellett nem kell egy számodra idegen közegben lenned az együtt töltött idő alatt.

Mottóm: Nem az a célom, hogy magamhoz szoktassalak, hanem az, hogy minél előbb nélkülözhetővé váljak az életedben!

Az online tanácsadás minden esetben előre egyeztetett időpontban, előre megbeszélt technikai eszköz segítségével történik:

  • Skype
  • Viber
  • FB Messenger

Egy dologhoz ragaszkodom pusztán, a videós beszélgetéshez, hiszen fontos, hogy végig lássalak közben!

Ára: 5000 Ft/ alkalom (1 óra)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Life coaching” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.