Teljes személyiségkép készítés

12 000 Ft

Cikkszám: 003 Kategória:

Leírás

avagy az önmagadhoz vezető pszichológiai térkép:

Kinek ajánlom?

Olyan felnőtt férfiaknak és nőknek, akik kíváncsiak magukra. Jobban meg szeretnék érteni a miértjeiket, vagy azt, hogy miért alakulnak úgy a dolgok körülöttük, ahogy nekik esetleg nem megfelelő.

Bizonytalan vagy abban, hogy ki is vagy valójában? Nem érted hogyan keveredsz mindig ugyanoda vissza, ahonnan néhány éve elmenekültél? Miért hozol mindig olyan döntéseket, amik nem visznek előrébb az életed egy-egy területén? Pl a szerelemben, gyermeknevelésben, baráti viszonyokban vagy munkádban?

Esetleg nem érted, miért nem tudsz igazán befejezni semmit sem? Vagy nem mersz kilépni egy rossz kapcsolatból vagy egy rossz munkahelyről?

Ez nem egy genetikailag velünk született hibás kód, mely visszatart téged a változásoktól, hanem a benned lévő blokkoló hitrendszered eredménye. Hogy milyen saját magadat visszatartó gondolatokkal élsz együtt?  Ezekre és sok más önismereti kérdésre ad választ az írásod.

Ahogy arra is, hogy milyen motivációs bázissal rendelkezel. Könnyen lehet, hogy a párkapcsolatodban pusztán annyi a probléma ,hogy mindketten máshogy próbáljátok motiválni a másikat, máshogy próbáltok elérni a másiknál eredményeket. Vagy épp a gyermekednél. A konfliktusok zöme ebből adódik. „Olyan, mintha nem egy nyelvet beszélnénk.” „Néha úgy érzem, meg sem hallja amit mondok neki.” Ezek mind azért vannak, mert a saját nyelvünkön kommunikálunk és hallunk meg dolgokat, pedig könnyen lehet, hogy a másikhoz pusztán csak másik szótár tartozik. Ezt a típusú szótáradat is elárulja az írásod.

Talán el sem tudod képzelni, hogy a múltadból hozott egy-egy negatív élmény, mennyire gátolhat téged egy-egy szituációban. Voltak ügyfeleim, akiknél nem a szülők, hanem egy óvónő okozott életre szóló blokkot.

Ezeket és minden mást együtt fel tudunk göngyölíteni a másfél órás online segítő beszélgetés, tanácsadás alatt, mely az e-mailben elküldött elemzéshez tartozik.

Ha szükségét érzem, grafoterápiás módszert is ajánlok neked. Ennek során különböző betűket kell megváltoztatnod az írásodban. Ennek a technikának az az alapja, mely szerint nem csak mi hatunk az írásunkra, hanem az is képes visszahatni ránk. Így, ha változást szeretnénk elérni a személyiségünknek egy-egy területén, az írásunk megváltoztatásával a változást meg tudjuk támogatni ezzel a módszerrel.

Miért érdemes kézzel írnod és miért eredményes a grafoterápia? Bővebben olvashatsz a blogomon erről a Miért térj vissza a kézírásra? című cikkemben.

Mire van szükségem az elemzéshez Tőled?

Egy tollal írott, mInimum 12-14 sornyi írásmintára egy üres A/4-es papíron.

Fontos, hogy ne diktáljanak, ne másolj, ne egy fejből ismert szöveget vess papírra, hanem a saját gondolataidat. Bármiről!

Végül pedig, írd alá kérlek.

Mikor készüljön az írásminta?

A napnak egy nyugodt szakaszában. Ne edzés után, fáradtan, vagy egy nagy vita után a szomszéddal. 🙂

Kényelmes asztalnál ülve, kellemes hangulatban.

Milyen adatokra van szükségem Rólad?

Az életkorodra.

A nemedre.

Jobb vagy bal kezes vagy-e.

Használsz-e szemüveget.

Ez utóbbiakat bárhová írhatod a papírra.

Az online tanácsadás minden esetben előre egyeztetett időpontban, előre megbeszélt technikai eszköz segítségével történik:

  • Skype
  • Viber
  • FB Messenger

Egy dologhoz ragaszkodom pusztán, a videós beszélgetéshez, hiszen fontos, hogy végig lássalak közben!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Teljes személyiségkép készítés” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.