Tréning a gördülékenyebb kommunikációért, 6 hónap (online)

ÉRDEKEL

Leírás

Azon túl, hogy a tanfolyam végére képes leszel egy íráskép alapján személyiségképet felállítani, mást is megtanulsz. Pszichológiai ismeretekkel, kommunikációs stratégiákkal, a mindennapi boldoguláshoz fontos eszközökkel leszel gazdagabb. Könnyebben lavírozol az embertípusok között és elsajátítod, hogy kivel hogyan kommunikálj ahhoz, hogy elérd, amit szeretnél. Ugye milyen jó lenne ezt a tudást használni időnként a párkapcsolatodban, a munkahelyeden, vagy akár a boltban? Saját magad és mások személyiségét is máshogy látod majd a tanfolyam végére.

 • Miért vagyok befolyásolható? Miért tudnak kihasználni?
 • Én hogyan tudnék hatással lenni másokra? Hogyan tudnék emlékezetes lenni?

A tanfolyam menete:

 1. Az első alkalommal 1 órán keresztül elemzem az írásmintádat, beszélgetünk egymással, rólad. Ekkor a tankönyv már nálad van.
 2. 1-4. hét csak e-mailben beszélünk. Átnézem a legújabb anyagok elemzését és reagálok rájuk.
 3. Az 5. és a 6. óra élő, online, mert ez olyan anyag, ami igényli a személyes kontaktot.
 4. A 7. óra megint csak e-mailes, a 8. élő, majd a 12-től már kizárólag élő órák vannak. A 14. alkalomig megtanulsz nyers elemzést készíteni, azaz fel tudsz állítani egy személyiségképet és összetetten tudsz beszélni róla. Ezután megtanulod átlátni, hogy kinek mit és hogyan lehet elmondani. Stratégiákat tanulsz meg azzal kapcsolatban, hogy kivel hogyan érdemes kommunikálnod. Hogyan kezdj bele egy beszélgetésbe, milyen stílusban. Mindent el lehet-e mondani a másiknak, vagy sem? Ez azért megy ilyenkor már könnyen, mert stabilak az alapok és mert tapasztalatom szerint, aki jelentkezik erre a tanfolyamra, jó érzéke van az emberismerethez még akkor is, ha ezt ő nem így érzi.
 5. Ezután kapod meg a sorskönyvi tiltások és parancsok, azaz a 18 hitrendszerről szóló listát. Sokszor eljátszom az írásminták tulajdonosát, így élesben tudod gyakorolni a kommunikációs technikákat. Itt érzel majd rá arra, hogy milyen típusú emberrel hogyan érdemes beszélni.
 6. Ezután a 16. héten párkapcsolati elemzés következik, ahol az 5 szeretetnyelvet is átbeszéljük, és megmutatom, hogy hogyan lehet az írás alapján ezt is megállapítani.
 7. Ezután nagyjából 4-6 hét gyakorlás következik, új pszichológiai ismerettel, elmélettel, amelyből az utolsó két alkalommal az óra elején küldöm csak el az írásmintá(ka)t, így nincs időd már felkészülni, azonnal beszélned kell róla.

Fontos részletek:

 • A tréning havonta egyszer indul, maximum 3 fővel.
 • Az online élő órák egyéniek.
 • Az érvényes jelentkezés feltétele: a tandíj befizetése a jelentkezés hónapjában, és a tanulás megkezdése. Az ügyfél ekkor kerül be a Grafológia máshogy nevű zárt csoportba.

Díj:

 • 250.000 Ft
  • A díj egy összegben fizetendő. Magában foglalja a tankönyvet, a 6 hónapos heti konzultációt e-mailben, vagy élő formában, továbbá a Grafológia másként nevű zárt Facebook csoporthoz való tartozást. Itt csak a csoporttagoknak beszélek a legújabb kutatásaimról és csak számukra elérhető pszichológiai elméletekről. A csoportban már most is több órás anyag van fent, ami a csatlakozás után azonnal elérhető lesz számodra.
  • Sőt, a webuni felületen található 5 online grafológiai minikurzus is benne van az árban.
  • Ezen felül a sorskönyvi parancsokról és tiltásokról is kapsz egy színes, lefűzött, bárhova magaddal vihető kiskönyvet.
  • A tanfolyam elvégzése után, kiváltva a vállalkozói igazolványt grafológusként is dolgozhatsz.

ÉRDEKEL