Tréning a gördülékenyebb kommunikációért, 6 hónap (online)

ÉRDEKEL

Leírás

Azon túl, hogy a tanfolyam végére képesek a diákjaim egy íráskép alapján személyiségképet felállítani, mást is megtanulnak. Pszichológiai ismeretekkel, kommunikációs stratégiákkal, a mindennapi boldoguláshoz fontos eszközökkel lesznek gazdagabbak. Könnyebben lavíroznak az embertípusok között és megtanulják, kivel hogy kommunikáljanak ahhoz, hogy elérjék nála, amit szeretnének. Ugye milyen jó lenne ezt a tudást használni időnként a párkapcsolatban, a munkahelyen, vagy akár a boltban? Diákjaim saját és mások személyiségét is máshogy látják a tanfolyam végére.  

 • Miért vagyok befolyásolható? Miért tudnak kihasználni?
 • Én hogyan tudnék hatással lenni másokra? Hogyan tudnék emlékezetes lenni?

A tanfolyam menete:

 1. Az első alkalommal 1 órán keresztül elemzem az ügyfél írásmintáját, beszélgetünk egymással, róla. Ekkor a tankönyv már az ügyfélnél van.
 2. 1-4. hét csak e-mailben beszélünk. Átnézem a legújabb anyagok elemzését és reagálok rá.
 3. Az 5. és a 6. óra élő, online, mert ez olyan anyag, ami igényli a személyes kontaktot.
 4. A 7. óra megint csak e-mailes, a 8. élő, majd a 12-től már kizárólag élő órák vannak. A 14. alkalomig a diákok megtanulnak nyers elemzést készíteni, azaz fel tudnak állítani egy személyiségképet és összetetten tudnak beszélni róla. Ezután megtanulják átlátni, hogy kinek mit és hogyan lehet elmondani. Stratégiákat tanulnak meg azzal kapcsolatban, hogy kivel hogy érdemes kommunikálni. Hogyan kezdjen bele egy beszélgetésbe, milyen stílusban, mindent el lehet-e mondani neki, vagy sem. Ez azért megy ilyenkor már könnyen, mert stabilak az alapok és mert tapasztalatom szerint, aki jelentkezik erre a tanfolyamra, jó érzékekkel rendelkezik az emberismerettel kapcsolatban még akkor is, ha ezt ő nem így érzi.
 5. Ezután, adom át a sorskönyvi tiltások és parancsok listáját. Sokszor eljátszom az írásminták tulaját, így élesben tudják gyakorolni a kommunikációs technikákat. Itt éreznek rá arra, hogy milyen típusú emberrel hogy érdemes beszélni.
 6. Ezután a 16. héten párkapcsolati elemzés következik, ahol az 5 szeretetnyelvet is átbeszéljük, és megmutatom, hogy hogyan lehet az írás alapján ezt is megállapítani.
 7. Ezután nagyjából 4-6 hét gyakorlás következik, amelyből az utolsó két alkalommal az óra elején küldöm csak el az írásmintá(ka)t, így nincs idő már felkészülni, azonnal beszélni kell róla.

Fontos részletek:

 • A tréning havonta egyszer indul, maximum 3 fővel.
 • Az online órák egyéniek.
 • Az érvényes jelentkezés feltétele: a tandíj befizetése a jelentkezés hónapjában, és a tanulás megkezdése. Az ügyfél ekkor kerül be a Grafológia máshogy nevű zárt csoportba.

Díj:

 • 130.000 Ft
  • A díj egy összegben fizetendő. Magában foglalja a tankönyvet, a 6 hónapos heti konzultációt, e-mailben, vagy élő formában, továbbá a Grafológia másként nevű zárt facebook csoporthoz való tartozást, ahol csak a csoporttagoknak beszélek a legújabb kutatásaimról live adás keretein belül. Emellett havonta 1 live adásban szétszedek egy általuk kért témát grafológiai és lélektani szempontból. A csoportban már most is több órás anyag van fent, ami a csatlakozás után azonnal elérhető az új tag számára is.
  • Sőt, a webuni felületen található 5 online grafológiai minikurzus is benne van az árban.

ÉRDEKEL