Grafológiai képzés a gördülékenyebb kommunikációért, 8 hónap

AKAROM A CSOMAGOT

Cikkszám: 007 Kategória:

Leírás

Azon túl, hogy a képzés végére képes leszel egy íráskép alapján személyiségképet felállítani, mást is megtanulsz. Emberismerettel, kommunikációs stratégiákkal, a mindennapi boldoguláshoz fontos eszközökkel leszel gazdagabb. Könnyebben lavírozol az embertípusok között és elsajátítod, hogy kivel hogyan kommunikálj ahhoz, hogy könnyedebben mozogj köztük. Ugye milyen jó lenne ezt a tudást használni időnként a párkapcsolatodban, a munkahelyeden, vagy akár a boltban? Saját magad és mások személyiségét is máshogy látod majd a képzés végére!

 • Miért vagyok befolyásolható? Miért tudnak kihasználni?
 • Hogyan tudnék hatással lenni másokra? Hogyan tudnék emlékezetes lenni?
 • Hogyan tudnám végre az empatikus képességemet jól használni?
 • Hogyan értsem meg végre azt a mondatok, miszerint „Mindenki magából indul ki.”?
 • Hogyan maradjak ugyanaz, mégis könnyedebb az életemben?

Ezekre kapsz választ a fél éves képzés végére.

A képzés menete:

1. Az első alkalommal 1 órán keresztül elemzem az írásmintádat, beszélgetünk egymással, rólad. Ekkor a tankönyv már nálad van.

2. 1-4. hét csak e-mailben beszélünk. Átnézem a legújabb anyagok elemzését és reagálok rájuk.

3. Az 5. és a 6. óra (élő) online, mert ez olyan anyag, ami igényli a személyes kontaktot.

4. A 7. óra megint csak e-mailes, a 8. élő, majd a 12-től már kizárólag online órák vannak. A 14. alkalomig megtanulsz nyers elemzést készíteni, azaz fel tudsz állítani egy személyiségképet és összetetten tudsz beszélni róla. Ezután megtanulod átlátni, hogy kinek mit és hogyan lehet elmondani. Stratégiákat tanulsz meg azzal kapcsolatban, hogy kivel milyen stílusban érdemes kommunikálnod. Megtanulod, hogyan kezdj bele egy beszélgetésbe. Mindent el lehet-e mondani a másiknak, vagy sem? Ez azért megy ilyenkor már könnyen, mert stabilak az alapok és mert tapasztalatom szerint, aki jelentkezik erre a képzésre, jó érzéke van az emberismerethez még akkor is, ha ezt ő nem így érzi.

5. Ezután kapod meg azokat az emberismerethez szükséges ismereteket, amik segíteni fognak az elemzésben és az életben is. Sokszor eljátszom az írásminták tulajdonosát, így élesben tudod gyakorolni a kommunikációs technikákat. Itt érzel majd rá arra, hogy milyen típusú emberrel hogyan érdemes beszélni.

A diákjaim ezt mondták:

“Én beszélni tanulok meg a képzés alatt!”

“Megtanulom az összes melléknevet használni!”

“Pedig eddig azt hittem, hogy jól tudok kommunikálni!”

6. Ezután a 16. héten párkapcsolati elemzés következik, ahol az 5 szeretetnyelvet is átbeszéljük, és megmutatom, hogy hogyan lehet az írás alapján ezt is megállapítani.

7. Ezután nagyjából 4-6 hét gyakorlás következik. Minden alkalommal újabb emberismerethez szükséges anyagokat kapsz tőlem, melyeket beépítünk az elemzésekbe. Az utolsó két alkalommal az óra elején küldöm csak el az írásmintá(ka)t, így nincs időd már felkészülni, azonnal beszélned kell róla.

Fontos részletek:

 • A tréning havonta egyszer indul, maximum 3 fővel.
 • Az online élő órák egyéniek. Mindenkivel 1/1-ben dolgozom! Hiszen mindenki más, máshogy gondolkodik. Ha kell, nem órát tartunk, hanem beszélgetünk olyan témáról, ami foglalkoztatja a diákot.
 • Legnagyobb célom a 8 hónapos közös munkával az EGYÉNI FEJLŐDÉS
 • Az érvényes jelentkezés feltétele: a tandíj befizetése a jelentkezés hónapjában, és a tanulás megkezdése.

Ekkor a diák bekerül a Grafológia máshogy és a Hitrendszerek újratöltve nevű zárt csoportokba. Megkapja a tankönyvet és a Hitrendszerek újratöltve csoporthoz tartozó laminált lefűzött mini segédkönyvet. Ezen túl mind az 5 minikurzushoz kap egy kódot, mely a kurzusokhoz ingyenes hozzáférést biztosít neki végig a képzés alatt és utána is bármikor.

Díj:

 • 250.000 Ft helyett 200.000 Ft
  • A díj egy összegben fizetendő. Magában foglalja a tankönyvet, a 8 hónapos heti konzultációt e-mailben, vagy személyes formában. Továbbá a Grafológia másként és a Hitrendszerek újratöltve nevű zárt Facebook csoporthoz való tartozást. A csoportokban több órás grafológiai és emberismereti anyag van fent, ami a csatlakozás után azonnal elérhető.
  • Sőt, a webuni felületen található 5 online grafológiai minikurzus is benne van az árban.
  • Ezen felül a sorskönyvi parancsokról és tiltásokról is kapsz egy színes, lefűzött, bárhova magaddal vihető kiskönyvet
  • A képzés elvégzése után kiváltva a vállalkozói igazolványt grafológusként is dolgozhatsz. A képzés végén kapsz tőlem egy tanúsítványt, amelyben feltűntetem, hogy a fél éves képzést sikeresen elvégezted. Ma Magyarországon nem folyik OKJ-s keretek között grafológus képzés, azonban grafológiai tevékenység végzéséhez a 960904 számú TEÁOR szám alatti grafológiai tevékenység felvételére nem szükséges semmilyen papírral igazolnod magad. A képzésem így oktatásra nem jogosít fel, azonban elemzésre igen! (A diákjaim zöme inkább önismereti céllal végzi el a képzést, azonban a fent leírtak alapján számlaképes szakemberek lesznek.)

AKAROM A CSOMAGOT