Újratervezés. Kétségektől a tisztánlátásig, 1+5 alkalom (online)

ÉRDEKEL

Leírás

Mi történik, ha Budapesten el akarsz menni valahova, például autóval? Az odavezető úton szinte biztos, hogy többször újra kell tervezned az útvonalat, így teljesen logikus, az újratervezés. Ugyanígy van ez az életben is.  Ismeretlen dugók lassíthatnak, vagy meg is állíthatnak az utunkon. Ezzel a csomaggal az ügyfeleim újratervezik magukat, ezáltal az életüket. Mindezt egy grafológiai elemzéssel, majd egy 5 alkalmas egyéni coaching konzultációval.

Fontos, hogy megtaláljuk a jó célt és ne csapongjunk. Ez az újratervezés egyik alapja. Ehhez ma már tartom magam. Van, hogy kellemetlen kérdéseket teszek fel. Mi a jó neked abban, hogy ebben a státuszban tartod magad a párkapcsolatban? Hogyan lehetne ez még ennél is rosszabb? És van, hogy addig teszem fel ugyanazt a kérdést, míg nem jön rá arra, miért nem tudja a választ. Mit éreznél, ha…? Volt, hogy ezt ötször kérdeztem meg, és az ügyfelemnek nem tűnt fel, hogy nem a kérdésemre válaszol. Mindezt pusztán azért, hogy kimozgassam az álló vízből. Nem tud az érzéseihez kapcsolódni? Nem tud önállóan döntés hozni? Nem tud segítséget kérni? Pánikrohamai vannak? Képtelen végigcsinálni valamit? Nem működik a szex? Az újratervezést mindig a gyerekkor megértésével indítom. A közös munka alatt grafológusként az ügyfélről beszélek, coachként azonban kizárólag kérdezek. A kérdéseknek köszönhetően előhozom a saját, jó megoldásukat.

A közös munka menete:

  1. Megkapom az írásmintát
  2. 2 héten belül (munkamennyiségtől függően, hiszen egy elemzés akár 3 órát is igénybe vehet) elemzem, majd időpont egyeztetés után egy 1 órás online konzultáció keretén belül elmagyarázom az ügyfelem személyiségének az összes rétegét. (Az elemzést a konzultáció után e-mailben, gépelt formában azonnal megkapja, így bármikor át tudja olvasni.) Hagymaként bontom le a rétegeket, eljutva a személyisége mozgató rugójáig. A konzultáció során hamar kibújik az is, hol van az életében a legnagyobb elakadás. Ekkor már kap egy kis házifeladatot, vagy vállalást, az ügyfelem. Ennek a lényege, hogy a következő konzultációig megtesz egy olyan dolgot, amit megbeszélünk. Ezek a feladatok fontos részei a közös munkánknak, hiszen ezzel felgyorsul az egész folyamat. Így a két találkozás között is aktívan dolgozik magán az ügyfél nem csak fejben, hanem a hétköznapokban is.
  3. A következő 2 ülés alatt az itt elindított változást erősítjük tovább.
  4. Az utolsó alkalommal lezárjuk az elmúlt intenzív időszakot és a jövőt több szempontból is megközelítjük.

Díj:

  • Grafológiai elemzés: 25.000 Ft (Ez magában foglal 3 óra munkát az írásmintával + az 1 óra konzultációt)
  • Coaching ülés: 15.000 Ft/ alkalom (1 konzultáció 60 perc)

ÉRDEKEL