Újratervezés. Kétségektől a tisztánlátásig, grafológiai elemzés + coaching ülések

AKAROM A CSOMAGOT

Cikkszám: 008 Kategória:

Leírás

Mi történik, ha egy nagyvárosban el akarsz menni valahova, például autóval? Az odavezető úton szinte biztos, hogy többször újra kell tervezned az útvonalat, így teljesen logikus az újratervezés. Ugyanígy van ez az életben is.  Ismeretlen dugók lassíthatnak, vagy meg is állíthatnak az utunkon. Ezzel a csomaggal az ügyfeleim újratervezik magukat, ezáltal az életüket. Mindezt egy grafológiai elemzéssel, majd az egyéni coaching ülésekkel.

Fontos, hogy megtaláljuk a jó célt és ne csapongjunk. Ez az újratervezés egyik alapja. Ehhez ma már tartom magam.

Van, hogy kellemetlen kérdéseket teszek fel. Pl: Mi a jó neked abban, hogy ebben a státuszban tartod magad a párkapcsolatban? Hogyan lehetne ez még ennél is rosszabb? És van, hogy addig teszem fel ugyanazt a kérdést, míg nem jössz rá arra, miért nem tudja a választ. Mit éreznél, ha…? Volt, hogy ötször kérdeztem meg valamit az ügyfelemtől és nem tűnt fel neki, hogy nem a kérdésemre válaszol. Mindezt pusztán azért, hogy kimozgassam az álló vízből. Nem tudsz az érzéseidhez kapcsolódni? Nem tudsz önállóan döntést hozni? Nem tudsz segítséget kérni? Képtelen vagy végigcsinálni valamit? Nem tudsz felelősséget vállalni? Nem működik a szex? Az újratervezést mindig a gyerekkor megértésével indítom. A közös munka alatt grafológusként az ügyfélről beszélek, coachként azonban kizárólag kérdezek. A kérdéseknek köszönhetően az ügyfeleim előhozzák magukból a saját, jó megoldásukat.

A közös munka menete:

  1. Megkapom az írásmintát
  2. 2 héten belül (munkamennyiségtől függően, hiszen egy elemzés akár 3 órát is igénybe vehet) elemzem, majd időpont egyeztetés után egy 1 órás online konzultáció keretén belül megmutatom az ügyfeleimnek, hogy mit miért csinál úgy az életében, ahogyan csinálja. (Az elemzést a konzultáció után e-mailben, gépelt formában azonnal megkapja, így bármikor át tudja olvasni.) Hagymaként bontom le a rétegeket, eljutva a tulajdonságai mozgató rugójáig. A konzultáció során hamar kibújik az is, hol van az életében a legnagyobb elakadás. Ekkor már kap egy kis feladatot. Ennek a lényege, hogy a következő konzultációig megtesz egy olyan dolgot, amit megbeszélünk. Ezek a folyamatok fontos részei a közös munkánknak, hiszen ezzel felgyorsul az egész változás. Így a két találkozás között is aktívan dolgozik magán az ügyfél nem csak fejben, hanem a hétköznapokban is.
  3. Az utolsó alkalommal lezárjuk az elmúlt intenzív időszakot és a jövőt több szempontból is megközelítjük, bebiztosítjuk.

Díj:

  • Grafológiai elemzés: 25.000 Ft (Ez magában foglal 3 óra munkát az írásmintával + az 1 óra konzultációt)
  • Coaching ülés: 15.000 Ft/ alkalom (1 konzultáció 60 perc)

AKAROM A CSOMAGOT