A valódi éned megismerése 2 konzultáció alatt (online)

ÉRDEKEL

Leírás

Az íráselemzés után máshogy látják magukat az ügyfeleim. Megértik, miért mondják azt egy kérdésre: Nem tudom. Hogy hívják a blokkot/blokkokat, amivel/amikkel az életüket élik. Az első coaching ülést ezzel a tudással kezdjük. Innentől viszont már csak a célra, a jövőre koncentrálunk.

Azok az ügyfeleim, akik ezt a csomagot választják, máraz első beszélgetés után máshogy látják magukat és az addigi életüket. Máshogy a gyerekkort, és máshogy a lehetőségeket. Ennek tükrében gyorsabban tudunk haladni a változás felé. Fontos része az elemzés a közös munkánknak, hiszen ennek köszönhetően látom, hogy hogyan kell beszélni, hogyan kell a komfortzónádból kimozdítaniaz ügyfelemet. Alapvetően gyors gondolkodású vagyok, így a munkamódszer, amit kidolgoztam is gyors eredménnyel jár! Ehhez a grafoterápiát is segítségül hívom. Megtanítom az ügyfeleimnek, hogyan és mit kell változtatni az írásukban ahhoz, hogy hosszú távú változást érjenek el a kívánt területen.

A közös munka menete:

  1. Megkapom az írásmintát
  2. 2 héten belül (munkamennyiségtől függően, hiszen egy elemzés akár 3 órát is igénybe vehet) elemzem, majd időpont egyeztetés után egy 1 órás online konzultáció keretén belül elmagyarázom az ügyfelem személyiségének az összes rétegét. (Az elemzést a konzultáció után e-mailben, gépelt formában azonnal megkapja, így bármikor át tudja olvasni.) Hagymaként bontom le a rétegeket, eljutva a személyisége mozgató rugójáig. A konzultáció során hamar kibújik az is, hol van az életében a legnagyobb elakadás. Ekkor már kap egy kis házifeladatot, vagy vállalást, az ügyfelem. Ennek a lényege, hogy a következő konzultációig megtesz egy olyan dolgot, amit megbeszélünk. Ezek a feladatok fontos részei a közös munkánknak, hiszen ezzel felgyorsul az egész folyamat. Így a két találkozás között is aktívan dolgozik magán az ügyfél nem csak fejben, hanem a hétköznapokban is.
  3. Következő alkalommal innen folytatjuk. Ilyenkor, 1 órán keresztül már inkább kérdezek, az ügyfél pedig válaszol. Irányított kérdésekkel rávezetem a saját megoldására. Ekkor történik meg a nézőpont váltás végleg saját magával kapcsolatban, hiszen rájön arra, hogy van más eszköze is azokon túl, amikkel eddig élt.

Díj:

  • Grafológiai elemzés: 25.000 Ft (Ez magában foglal 3 óra munkát az írásmintával + az 1 óra konzultációt)
  • Coaching ülés: 15.000 Ft (60 perc)

ÉRDEKEL