A valódi éned megismerése: 1 grafológiai elemzéssel

AKAROM A CSOMAGOT

Cikkszám: 009 Kategória:

Leírás

Az íráselemzés után máshogy látják magukat az ügyfeleim. Megértik, miért mondják azt egy kérdésre: Nem tudom. Hogy hívják a gátakat, amivel az életüket élik. Összeáll számukra életük kirakója. Minden összeáll és minden értelmet nyer.

Azok az ügyfeleim, akik ezt a csomagot választják, már az első beszélgetés után máshogy látják magukat és az addigi életüket. Máshogy a gyerekkort, és máshogy a lehetőségeiket. Ennek tükrében gyorsabban tud haladni a változás felé. Ha szükségesnek látom, a grafoterápiát is segítségül hívom. (Ez nem minősül orvosi terápiának! A terápia szó itt a folyamatosságot hivatott jelölni!) Megtanítom az ügyfeleimnek, hogyan és mit kell változtatni az írásukban ahhoz, hogy hosszú távú változást érjenek el a kívánt területen. Hiszen ha változtatjuk az írásképünket, általa mi is változunk. Nem pusztán mi hatunk az írásunkra, az írásunk is hat ránk!

A közös munka menete:

    1. Megkapom az írásmintát
    2. 2 héten belül (munkamennyiségtől függően, hiszen egy elemzés akár 3 órát is igénybe vehet) elemzem, majd időpont egyeztetés után egy másfél órás online konzultáció keretén belül elmagyarázom az ügyfelem személyiségének az összes rétegét. (Az elemzést a konzultáció után e-mailben, gépelt formában azonnal megkapja, így bármikor át tudja olvasni.) Hagymaként bontom le a rétegeket, eljutva a személyisége mozgató rugójáig. A konzultáció során hamar kibújik az is, hol van az életében a legnagyobb elakadás.

Díj:

  • Grafológiai elemzés: 25.000 Ft (Ez magában foglal 3 óra munkát az írásmintával + a másfél óra konzultációt és az e-mailben elküldött elemzést)

AKAROM A CSOMAGOT