A valódi éned megismerése: 1 grafológiai elemzéssel

69 000 Ft

Kategória:

Leírás

A grafológia egy olyan személyiségteszt, amit nem lehet kijátszani. Egy elemzés után máshogy fogod látni magad és a világot ami körülvesz.

Megérted, hogy ki vagy valójában. Nevesítem a gátakat, amik a céljaid és közted vannak. Egészen konkrétan felsorolva adom kézhez őket számodra. A gyerekkorodban minden elhangzott, vagy el nem hangzott, megtett, vagy meg nem tett cselekedetet helyre teszünk.

Rájössz, hogy semmi sem jó vagy rossz a megoldásaid közül, pusztán mindegyiknek oka van! Ezeket az okokat adom oda úgy, hogy neked semmin nem kell agyalnod. Szó szerint kézhez kapod a saját személyiségtérképedet.

Az ügyfeleim, már a 3 órás konzultáció után máshogy látják magukat és az addigi életüket. Máshogy a gyerekkort, és máshogy a lehetőségeket. Ennek tükrében gyorsabban tudnak haladni a változás felé. Ha szükségesnek látom, a grafoterápiát is segítségül hívom. (Ez nem minősül orvosi terápiának! A terápia szó itt a folyamatosságot hivatott jelölni! Megtanítom az ügyfeleimnek, hogyan és mit kell változtatni az írásukban ahhoz, hogy hosszú távú változást érjenek el a kívánt területen. Hiszen ha változtatjuk az írásképünket, általa mi is változunk. Nem pusztán mi hatunk az írásunkra, az írásunk is hat ránk! )


Hiszem, hogy csak rajtunk áll a változás, és ahogy mindannyian felelősek vagyunk önmagunkért, így a környezetünkért, a Földünkért is. Az tud igazán a közösségért és a jövőért működni, aki jól érzi magát a bőrében. Hiszem, hogy ugyanolyan fontos a jövőnk építése kívül és belül is.

Ezért a grafológiai elemzés után a Plant a tree a nevedben elültet egy fát, amiről fotót is kapsz az ültetés után. Hiszen ahogy nekünk, úgy a Földünknek is önmagára kell találnia. Őt sem megváltoztatni kell, hanem támogatni abban, hogy újra jól tudjon működni. Ehhez pedig minden egyes elültetett fa, hozzájárulás. Egyek vagyunk a Földdel. Együtt lélegzünk, együtt élünk.

A közös munka menete:

    1. Megkapom az írásmintát.
    2. 2 héten belül elemzem az írást, majd időpont egyeztetés után egy 3 órás online konzultáció keretén belül elmondok mindent, amit látok. A múltadat, a gyerekkorodat is teljesen más megvilágításba helyezem. Hagymaként bontom le a rétegeket, eljutva a személyiséged valódi mozgatórugójáig. Bemutatlak saját magadnak. Fontos, hogy tudd: Minden amitől jól érzed magad az te vagy, minden más csupán egy eszköz ahhoz, hogy benne tudd tartani magadat egy ismert állapotban!!!

Díj:

  • Grafológiai elemzés: 69.000 Ft (Ez magában foglal 3 óra munkát az írásmintával + a 3 órás konzultációt, az e-mailben elküldött elemzést, valamint egy saját, személyre szóló, ikonokkal ellátott személyiségtérképet.)

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ