Skip to content

Beck Laura – Grafomentor

02

Út önmagadhoz

Mert vannak olyan életszakaszok, amikhez szükséges egy támogató kéz. Egy kéz, ami ott nyitja ki a teret számodra, ahol most azt érzed, hogy már nincs több. Keresgéltél, próbáltál mocorogni, feszegetni a határaidat, mégis falakba ütköztél.

A falad valójában a saját gondolataid, a sémáid. Ezeket sokszor fel tudjuk ismerni mi is, azonban vannak olyan mély hitrendszerek, amikhez mindannyiunknak iránymutatásra van szükségünk.

Néha mindannyian érezzük magunkat így:

„Konkrétan itt hagynám magam, ha tudnám, de nem tudom.”

Egy megértés után lehetünk viszont már így is:

„Hűség kezd el kialakulni bennem a saját életemmel kapcsolatban.”

Ez a lehetőség leginkább azoknak szól, akik rendben vannak az életükkel, viszont úgy érzik, szükségük lenne egy kis finomhangolásra. Akik keresnek még valami pluszt, amitől még jobban lehetnek. Akik keresnek egy újfajta eszközrendszert, technikákat, akik átfogóan, holisztikusan szeretnék látni magukat és a világot.

„Ne legyél olyan hülye, hogy nem használod azt, ami van.”

Miután felvetted velem a kapcsolatot, postán elküldöd nekem az írásmintádat. Legalább 12-14 sort írj majd kérlek, és a végén írd alá. Ne másolj, ne diktáljanak neked, ne egy fejből ismert szöveget vess papírra. A lényeg, hogy a saját gondolataidat olvashassam. A postázási címet egyeztetéskor adom meg neked. Amint megérkezett hozzám a leveled, jelzek neked, és onnantól két héten belül keresni foglak az időpont egyeztetéssel kapcsolatban. A konzultáció 3 órás lesz. Kérlek erre az időre biztosíts majd magadnak nyugodt körülményeket a teljes befelé figyeléshez.

Ezután legalább egy ülés alkalmával még egyszer megvizsgáljuk, hogy az újonnan szerzett tudásodat hogy és hol tudtad használni. Mi hova került, miket indított el benned. Ez után egyeztetés kérdése, hogy haladunk-e tovább még.

Grafológiai elemzés (díja: 69.000,- Ft), amely magában foglal:

• 3 óra munkát az írásmintával
• 3 óra konzultációt
• az elemzést pdf dokumentumban
• valamint egy saját személyre szóló, ikonokkal ellátott személyiségtérképet)

Coaching ülés: 19.000,- Ft/ 60-90 perc

Kizárólag online dolgozom. A használandó felületről a megbeszélés alatt egyeztetünk majd. Így bárhol élj a világban, úgy tudunk kapcsolódni egymással, hogy te akár az otthonod biztonságos, ismert, szerető melegéből találkozol velem.