Vélemények

Tanácsadás

Sok szeretettel ajánlom mindazok számára Laurát, akiket érdekel a grafológia! 🙂 A grafológia egy kiváló eszköz arra, hogy közelebb kerülhessünk önmagunk, ezáltal pedig a “világ” megismeréséhez is. Laura nemcsak, hogy nagyszerű és zseniális szakember, de mintha röntgen szemei lennének, belelát az emberbe. (B)ámulatos érzékkel tapint rá erősségre, gyengeségre, egyáltalán arra, hol is tart az ember jelenleg. Legfőképpen pedig rávilágít arra, mit lehet tenni annak érdekében, hogy még előrébb jussunk önmagunk megértéséhez, céljaink eléréséhez. Az ember nem is gondolná, mi mindent közvetít már a puszta kézírásával. Sokkal többet és lehet, hogy mást is, mint azt hisszük. Ez talán többeknek ijesztőnek, mi több, félelmetesnek tűnhet. Pedig aggodalomra semmi ok. 🙂 Legalábbis abban az esetben, ha Laurát választja lelki utazásának vezetőjévé az ember. 🙂 Nekem volt már benne részem, és kijelenthetem, nem bántam meg! Ezúton is nagyon köszönöm “az utazást”, nagyon sokat segített fejlődésemben, a “felnőtté válásban”. Arra buzdítok mindenkit, ne féljen belevágni, mert mindenképpen hasznára válik! 🙂

– MEZRICZKY NÓRA

 

Köszönök minden segítséget! Nagyon ajánlom mindenkinek, nekem sokat segített! 🙂

– BOVÁNOVICS ZOLTÁN

 

Könyvek

Köszönöm, hogy életre keltetted a betűket, hogy megtanítottad, mennyi minden van néhány papírra vetett sorban! Köszönöm a tükröt amit elém tartottál!
Köszönöm a betűket, amik segítettek nyomozni, és az átolvasott éjszakát velük! Már nagyon várom a folytatást, na meg a következő “főgonoszt” is. 
Köszönöm, hogy megtanítottad, mikor milyen aláírást használjak és azt is, hogy egy grafológusnak nem ír az ember kézzel semmit. 
Köszönöm a beszélgetéseket, a sok-sok tanácsot és, hogy már tudom, nem az vagy, amit írsz, hanem az, ahogy írsz.
Köszönöm!

– MARTINKOVICS VIKTÓRIA

 

Igazán jó könyv (Nyomoznak a betűk). Ajánlom mindenkinek! A fordulatos krimi mellett betekintést nyerhetünk a grafológia tudományába! Faltam a betűket, és még egy jó kávéra is rákívántam! Köszönöm az élményt! 🙂

– SÁRKÁNY GEORGINA

facebook
pinterest
instagram