Skip to content

Beck Laura – Grafomentor

Rólam

Beck Laura Grafomentor

15 éve szerettem bele a grafológiába. Kicsit olyan nekem, mint a 2 fiam. A legváratlanabb pillanatban fedezek fel benne valami új, addig ismeretlen és lenyűgöző, szinte lelket simogató dolgot.

Emlékszem, mikor elkezdtem megérteni a betűimet. Minden, amit akkor tanultam, valahogy sejtszinten beépült. A lelkemig ért, mikor rájöttem, hogy minden, amit addig gondoltam magamról, nem én vagyok. Kinyílt a világ, hiszen életemben először elkezdtem hinni magamban. Abban, hogy lehetek más, lehetek önazonos és élhetek minden szinten egy jobb életet.

Ezt az érzést adom minden ügyfelemnek. A hitet magába, és az erőt, hogy képes rá.

Hiszek a könnyedségben. Sőt, csak abban hiszek. Nem hiszek a nehéz, erőltetett, kényszeres cselekedetekben, és folyamatokban sem. Évek alatt az ügyfeleimnek is köszönhetően rájöttem, hogy egy folyamat akkor tud eredményes lenni, ha sok nevetés és könnyedség van benne. Hálás vagyok, hogy ma már így ajánlanak tovább a csodás ügyfeleim.

Beck Laura grafomentor
Beck Laura grafomentor

„Veled nem félek a folyamatban.”

Mindenkiben azt látom, aki valójában lehetne, és nem azt, akivel most azonosítja magát. Nem az új énjük felé vezetem az ügyfeleimet, hanem visszakísérem őket a régi önmagukhoz.

Hiszen nem változnunk kell, hanem visszakanyarodni az eredendő énünkhöz. Ahhoz, akik akkor voltunk, amikor még tudtuk, hogy szerethetők vagyunk, hogy megérdemeljük a jót, hogy senkinek nem kell megfelelnünk, hogy fontosak és érdekesek vagyunk. A folyamat első lépéseként pedig az írásuk alapján megmutatom az ügyfeleimnek, hogy miért hitték el magukról mindezek ellenkezőjét.

Hiszen a tudatosság előszobája a tudás. A tudatos életen keresztül élhetjük meg az önazonos, sémáktól mentes, könnyed életet.

„Soha életemben nem volt olyan önismereti tanulásom, amit ennyire élveztem volna. Nem jön felőled elvárás. Nem kell jól csinálnom semmit.”

Nem a megszokott módon haladok az ügyfeleimmel. A folyamatok alatt megélt könnyedséget, megértést és tudást viszik tovább a hétköznapokra.

„Ülésről ülésre oldódnak az elfojtások. Nyílik a virág. Eddig bent tartottam a bimbóban mindent, most ahogy nyílik a virág, engedem ki az elfojtásokat is.”

Visszakísérem az ügyfeleimet a régi önmagukhoz.

„Veled valamilyen energiacsapdába kerülök, mert ülések után mindig jó dolgok történnek velem.”

Így mutatjuk meg együtt az eddig elhitt sémáknak, hogy máshogy is lehet.

01

A valódi éned megismerése Grafológiai elemzéssel

02

Út önmagadhoz

– A lelked finomhangolásához

03

Fél éves Önismereti detox program

– Ahol minden falat ledöntünk és mindent helyre teszünk a teljes regenerálódásért

04

Építsd fel magad a vállalkozásodért

– A vállalkozásod addig tud nőni, ameddig te magad

05

Blokkoldó kártyák