A. Szállítási módok

Online kiszolgálás

Ez a kiszolgálási mód, ha tőlünk vásárolsz, hiszen Szolgáltatásaink online érhetőek el. Online termékek esetében természetesen sem kiszállítási díjat, sem csomagolási díjat nem számítunk fel.

Vásárlás esetén a visszaigazoló e-mailben találsz további információt.

Kurzus vásárlás esetén az általunk igénybevett külső 3.személy szolgáltató szabályzatai szerint tudod kifizetni a szolgáltatást – jelen esetben a webuni szolgáltatását vettük igénybe. A teljesítésre, a kiegyenlítés elmaradására, igényérvényesítésre, esetleges kártérítésre is az ő szabályzataink lesznek irányadóak.

Amennyiben a megrendelt Képzést/Tanfolyamot nem fizeted ki vagy bármely oknál fogva sikertelen a fizetési tranzakció; a Képzésen/Tanfolyamon nem tudsz résztvenni, megrendelésed törlésre kerül.

Ha mégis szeretnéd megrendelni Tőlünk a Képzést/Tanfolyamot, kérünk, hogy újra indítsd el a megrendelési folyamatot.

Szolgáltatásunk online vagy elektronikus úton elérhetőek.

B. Fizetési módok

Szolgáltató a banki átutalást, valamint online bankkártyás fizetést mint fizetési mód lehetőségét biztosítja Felhasználónak/Vásárlónak. Ezenkívüli fizetési mód csak akkor gyakorolható, amennyiben erről a Felek, azaz Szolgáltató és Felhasználó/Vásárló közösen megegyeznek. Kérlek, ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot, a megrendelés elküldését megelőzően.

Bankkártyás fizetés (Paylike): a Paylike elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával fizetni online áruházunkban. A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció. A banki szolgáltatásokat a Clearhaus A/S (FT-no. 22006) biztosítja, amely hitelesítve van a dán pénzügyi felügyelet által és a Mastercard és Visa Principal Member program tagjának minősül. További információ: https://paylike.hu

A számlázással kapcsolatban a szamlazz.hu-n keresztül kerülnek kiállításra a számlák. A számlánkat e-mailben kapod meg a nálunk regisztrált e-mail címedre fogjuk küldeni.

Kérjük, amennyiben, részedre nem megoldható egyik fizetési lehetőség sem, kérlek, keress meg minket elérhetőségeinken, a megrendelés elküldését megelőzően.

Utánvétes és egyéb más fizetési módra nincs lehetőség.

C. Fizetési kedvezmények/ részletfizetés

Szolgáltató emellett időszakos jelleggel kínálhat részedre kupon formájában további kedvezményeket, mely a szolgáltatás bruttó ellenértékéből kerül levonásra fix összegben, vagy százalékos összegben meghatározva annak értékét. A kuponok elérhetőségét, tartalmát Szolgáltató saját hatáskörben határozza meg, és közzéteszi ezen információkat. A megrendelésed során a Te felelősséged a kupont érvényesíteni, a helyes adatokatmegadni! Utólagos reklamációt nem fogadunk el!

Weboldal/Oktatás- Általános Szerződési Feltételek itt elérhetőek.

Adatkezeléső tájékoztató/Sütikezelési tájékoztató itt elérhetőek.